Преживяното от една баба избирател от Кърджалийско попадна сред темите на разговора между Бойко Борисов и Реджеп Тайип Ердоган на 13 юни в Анкара.
Премиерът Бойко Борисов е трябвало да обясни поведението на вицето си Валери Симеонов пред турския президент Реджеп Ердоган и премиера Бинали Йълдъръм. Борисов бил питан за сцените на ГКПП „Капитан Андреево“ по границата преди парламентарните избори у нас, когато лидерът на патриотите блъскаше възрастна туркиня.
Нападнатата от хората на Симеонов е Себиле Ахмед Изет. Тя и съпругът й успяха да гласуват в 52 секция в момчилградското село Чобанка. „Ние, изселниците сме добри граждани на България. Плащаме си данъците, обичаме родния край. Гласувах моят роден край да остане спокойно място, да ни е хубаво на всички, които се връщаме тук“, каза баба Себиле. Тя живее в град Измир, но често се връща в родното село.
„Тук си има къща, и тук се чувства добре, но по-често е при децата си в Измир“, поясниха жители на Чобанка.
В 52 секция на 26 март правото си на вот са упражнили 166 души. За ДПС са пуснати 115 бюленини, партия ДОСТ е получила подкрепата на 20 души, а ГЕРБ - на 14 избиратели.
Като цяло предпочетохме да не обсъждаме оплакванията си“, отбеляза още Борисов след срещите с Анкара и припомни, че България може да се оплаче от турска намеса в изборите.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен14/6/17 09:25

    Баба Себиле влезе в историята. Стана като Райна княгиня.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен14/6/17 10:08

    Изборите са задължителни!Променете изборния кодекс и няма да има проблеми.Какво правим задължаваме хората да гласуват и от друга страна ги спираме!

    ОтговорИзтриване
  3. zaferiyus14/6/17 10:16

    Няма таково нещо.
    Те се срещат за Европейски и Между държавни проблеми.
    Тези неща не са като ДАЙ МИ КУКЛИТЕ ВЗЕМИ СИ ПАРЦАЛИТЕ.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен14/6/17 10:34

    ПсевдоПатриотите-Фашистите-Обединените крадци ВЪН ВЪН ВЪН от управлението на родината ни майка БЪЛГАРИЯ....вредни и опасни за националната сигурност на родината ни

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен14/6/17 16:40

    Ердоган работи за просперитета на народа си ,не е историк като нашите политици

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен14/6/17 16:53


    zaferiyus _само за 6 месеца твоят гуру успя да да свали преставителството ви в парламента наполовина да насере дианета и да скара общините и последно изгърмя ви и посланика
    евала ДС не си е губило времето с него

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен14/6/17 18:04

    16:40 евала ашколсун машала .От 16 икономика по време на кризата сега ТУРСИКИДЪРЖАВАТА Е ИЗВЪН 30 най развити икономики.Туризъм йок икономика йок инвестиции йок репресии вар страх цензура.....ВАР. Само за 1 година около 100 милионера са се изнесли от турсики ,2000 хотела в Анталиа и околностите и оште 2xтолкова в останалите курорти са ФАЛИРАЛИ и още и още..... 50 години гражданска война....... ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ РЕДЖЕР ТАПИР ИВЕДИК ТА ДА ВЕ СЪСИПЕ ОКОНЧАТЕЛНО И НАПЪЛНО лХАК ДА ВИ Е АМИН.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен14/6/17 21:47

    DA A BULGARIA PROGRESIRA I E NAY BOGATATA EU STRANA URAAAAAA

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен15/6/17 14:18

    do 18;04
    Da ikonomikata na Tucia se razsipala i v momenta purvoto trimesechie za godinata e narasnala 5 procenta,de da beshe i bg ikonomikata taka da raste

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен15/6/17 16:50

    Така постъпва един истински ръководител на държава,защитава гражданите си независимо от това,че са с двойно гражданство.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен15/6/17 16:52

    Така постъпва един истински ръководител на държава,защитава гражданите си независимо от това,че са с двойно гражданство.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.