Със сигурност бюджетът на „Арда“ няма да бъде 2 милиона лева, но няма да бъде никак малък за Трета лига. Конкретни цифри не искам да споменавам, но смятам, че отпуснатите средства ще бъдат напълно достатъчни да преследваме поставената цел пред отбора.
Това твърди пред „Спортал Бг“ изпълнителният директор на „Пътстройинженеринг“ инж. Петър Пешев, който е сочен за новият силен човек във футболен клуб „Арда“.
Както единствен 24rodopi.com разкри, бизнесменът и кметът на Кърджали инж. Хасан Азис инспектираха на 22 юни – четвъртък (на снимките), стадион „Дружба“, който ще бъде открит в края на лятото след сериозен ремонт.
Промоция във Втора лига-това е целта на отбора.
„Това е основната задача пред клуба. За целта вече дадохме ход на селекцията и привлякохме няколко момчета. Нашето желание е да налагаме млади футболисти. Днес успяхме да се договорим с вратар, който ще пристигне при нас от „Пирин“. Емил Кременлиев се е договорил с него. Иначе като клуб имаме намерение да инвестираме в стадиона и тренировъчната база. В момента тече ремонт на стадиона по програма от Общината.
Тревната настилка е сменена и остава да видим състоянието й. На част от стадиона са сменени седалките, но не на цялото съоръжение. Затова мислим в тази посока. Сега остава да се наложи тартанът на пистата. Това по всяка вероятност ще стане непосредствено преди първия мач. Не искам обаче да се ангажирам с конкретни неща и срокове по инфраструктурата, но това не означава, че не се работи. Напротив - изградени са доста неща. Наша е грижата да приведем съблекалните на съоръжението в приличен вид. За трениворъчната база ще разчитаме и на помощта на Общината“, твърди Пешев.
На въпроса „Кой стои и финансира клуба? Тиражират се доста имена…“, Пешев посочва:
„Бързам да кажа, че имената, които до този момент се споменават, не отговарят на истината. Издръжката на клуба ще се поеме основно от мен, чрез фирма “Пътстройинженеринг” АД. Няма нищо скрито,  заставам с името си“.
Той уточнява, че е поканил Елин Топузаков, защото е „кадърен и амбициозен човек и смятаме, че притежава нужните качества да развие отбора“.
„Ще направим всичко възможно да зарадваме феновете. Кърджали е футболен град и се надявам, че феновете ще оценят нашите усилия. Дано на първия мач стадионът да се напълни. Ние ще се опитаме да се подготвим по най-добрия начин. Вече всичко е уредено. Отборът отива на подготовка в Банско и ще разполага с добри условия за работа. Разбира се, ще обърнем внимание и на школата. Старите собственици ще имат ангажимента за Детско-юношеската школа на клуба“, твърди Пешев.
Припомняме, че спортен директор на клуба е Емил Кременлиев.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/6/17 23:13

    Само Арда!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/6/17 23:13

    Само Арда!!!

    ОтговорИзтриване
  3. ФК `Лисиците,27/6/17 08:35

    Айде стига вече,че балона ще се спука

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен27/6/17 08:58

    po 5 avtobusa iskame da osigorqvate za gostuvaniqta imame si tartori za agitkata i 6te sednem da govorim i da se dogovorim za gostuvaniqta iskame po 5 6 avtobusa za da podkrepqme otbora

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен27/6/17 22:05

    Този Питър е с вълча ДНК

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.