Стартира кампания за набиране на средства за лечението на Орхан Мустафа Сали от село Бук, община Крумовград.
Орхан се бори с тежко злокачествено заболяване и се нуждае от спешна химиотерапия в чужбина. Необходимата сумата за лечението му е около 62 000 лв., която е непосилна за семейството му.
Кампанията е под патронажа на г-жа Себихан Мехмед, кмет на община Крумовград.
Банкова сметка за набиране на средства:
IBAN: BG93STSA93000024466763
BIC: STSABGSF
Кутии за дарения са поставени в сградата на Община Крумовград на площад „България“ №5 и в залата на Дирекция „Местни данъци и такси“ на площад „България“ №16

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/6/17 09:07

    Слагайте кутии в град Кърджали ще дарим пари за това младо момче .

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/6/17 09:37

    В края на рамазан всяко мюсюлманско семейство дарява
    Определена сума,за здравето на семейството си, да се организираме и да помогнем на този млад човек. Мюфтийството вместо да прави пиршества всяка вечер да дари част от сумите които идват от турция за ифтар.какво са 60 000 хиляди само да има добродейции ще се съберат.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен8/6/17 10:03

    Slagayte kutiyi i VIV KIRDJALI

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен8/6/17 10:57

    Men mi e interesno kakvo kazva zdravnata kasa v slu4aq? Vse pak e himioterapiq, ne e operaciq, moje da se napravi i v BG. Ima hiladi hora koito se lekuvat tuk. Dali semeystvoto samo si e re6ilo da otkaje balgarskoto zdravoopazvane i da tarsi sredvta za 4ujbina? Mogat da pogubqt deteto dokato sabirat pari. Himioterapiq se pravi i v Haskovo.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен8/6/17 11:21

    Кой е титуляра на сметката?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен8/6/17 13:09

    10.57 ti imash li si prestava?kokvo predstavlqva bg zdraveopazvaneto?!nashata sistema ako imashe polza za nas nqmashe da e na tova polojenie bolnicite i raboteshtiq personal tam, a imenno i bolnite shtqha da sa dovolni(povecheto),kasata daje ne pokriva nqkoi elementarni razhodi za razni izsledvaniq kamoli shte pokriva razhodite na onko bolniq

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен8/6/17 22:50

    slagayte kutii i pred vhoda na "Teklas-Bilgariq" firmata

    ОтговорИзтриване
  8. Титуляр на сметката е Орхан Мустафа Сали. От 2014 година насам се бори с тази болест. Първоначално беше в Медицински университет Пловдив, където го оперираха и проведоха няколко химиотерапии. От там го пратиха в СБАЛО София, преди 7-8 месеца. Оперираха го още два пъти, проведоха химиотерапия, но доктора каза че не реагира на химиотерапията. Попитахме ги какво да правим. Отговорът беше давайте болкоуспокояващи. Поразпитахме къде можем да го закараме в чужбина. Препоръчаха ни Аджибадем в Турция. Цените там за чужденци са много високи. Отидохме в SGK (нещо като нашето НОИ) дали можем да го осигурим и да му излезне по евтино лечението, но ни казаха, че за да стане това трябва да има роднини от първа линия с турско гражданство, каквито той няма. Затова се обърнахме към хората за помощ, които са единствената му надежда засега.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен12/6/17 16:43

    Желаещите да дарят в територията на гр. Кърджали могат да го направят в сградата на Община Кърджали (утре на 13 Юни след 09:00 часа ще бъде поставена урна на входа).

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.