Ново строителство в кърджалийския квартал „Възрожденци“. Виждате ли нещо нередно?
Снимките са на читател на 24rodopi.com, който е започнал писмото си така:
Маайкоооо, кой открадна тротоара?
Спестяваме ви „огнените думи“ на будната гражданска съвест, като "за пред хора" е само финалът: Ако искате да купите от старите общински плочки, закъснели сте – вчера ги продадоха!

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/6/17 16:41

    Voubshte kvo pravi tazi sgrada tam ?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен6/6/17 16:45

    Tam shte ima naviarno postoianno koli,ako e serviz ili avtomivka,nablizo ima gradina,a dvijenieto kak shte se regulira ,kude e trotoara,prodajna obshtina,purvo se stroi posle se uzakoniava,ami malko po nagore do 13 bl zashto ne snimahte porednata kooperacia do putia i zeleniete ploshti!?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен6/6/17 16:52

    Nesagi prodali no SAMO gi premesteli myastoto

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен6/6/17 17:03

    Началника на ДНСК Диян Катранджиев спи зимен сън а пък може да го е налегнала пролетната летаргия.

    ОтговорИзтриване
  5. Плочките са биал кахър,как така си е присвоил тротоара,кои му е дал това право,и аз искам да сложа един гараж на тротоара.Ако ниакои има информациа каде и кои в общината подариява така общинско миасто нека ми пише

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен6/6/17 18:37

    Я питайте майките като, които всеки ден трябва да минават от там с детска количка как се чувстват. Няма, и няма да има оправия 😠😬😤😥😈

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен6/6/17 19:58

    spored men covekit e napravil i trotoar pred zgradata si ne e otkradnal nisto daje e i pomognal na bednata obstina.taka ce nese trevojete

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен6/6/17 23:02

    Време е да се осъзнаем. Кой и по какъв регламенд е разрешил строеж на главен пътен възел...непосредствено до сградата има детска градина. Излизайки от градината детцата ни ще прелетят най вероятно този участък за да не рискуват живота си. Мойте уважения господа общинари, но къде е контрола, който трябва да осъществявате. Тук критиката ми е към отговорните лица. Препоръката ми към кмета ни е да стегне екипа си.. Уважаемо Господин Азис време е да ударите юмрук на масата. В противен случай гражданите ще са в правото си да не разчитат на компетенцията на поверената Ви институция.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен7/6/17 14:48

    To tam trotoar nqmase taka 4e spokoyno nqma da go zatwoei patq prosto si go cimentira , a zasto da nqma tam postroyka?

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен7/6/17 22:38

    E OT DRANGOVO SI NAPRAVIHA AVTOMIVKA AMA KOI IM POZVOLI DA SASIPQT TROTOARA TIQ DRANGOVSKI POMACI

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.