Примата на поп фолк музиката Глория и безспорно талантливата й дъщеря Симона ще пеят заедно на кърджалийска сцена за първи път. Това ще се случи на концерт на 15 юни от 19 часа в салона на театъра в областния град.
Глория, която вече 21 години е на сцената,  ще направи всичко възможно да зарадва феновете си с всички свои големи хитове в рамките на шоуто.  С не по-малко нетърпение почитателите на най-популярната музика очакват да видят и чуят на живо и Симона Загорова. 20-годишната дъщеря на Глория и кърджалиеца Илия Загоров е наследила таланта на музикалните си родители и въпреки, че над нея тежи сянката на техния успех, е решила да се бори за своето място на голямата сцена.  Красивата девойка учи поп и джаз пеене в Нов Български Университет.
Симона вече направи първите си стъпки към успешна кариера като взе участие в телевизионното шоу „Гласът на България“, където стигна до полуфинал. 
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/6/17 18:35

    Супер, ще е страхотно шоу! Глория все още е №1!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен12/6/17 19:53

    Тази пък коя е! От ДПС или от ДОСТ е!?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.