Крими легендата на Кърджали Куша бе арестуван в съдебната зала, предаде от Съдебната палата репортер на 24rodopi.com.
Джеваил Ю. С. - Куша бе настанен в следствия арест, като предстои привеждането му в затвора, където ще остане 6 години и 4 месеца.
Състав на Районен съд в Кърджали разгледа обвинението на прокуратурата срещу Куша за извършена измама при условията на опасен рецидив. Той се представял за дистрибутор на телевизори и други уреди, предлагани от веригите „Техномаркет“ и „Технополис“. Успял е да заблуди кърджалиеца Валентин Г., че ще му достави евтина техника и му измъкнал 5 000 евро.
Припомняме, че делото бе многократно отлагано, като Куша в нито един момент не влезе в следствения арест.  Беше на свобода срещу парична гаранция от 1 000 лева. Той успяваше да избегне мярката „Задържане под стража“ заради лечение и претърпяна операция на тестисите, която според него не е дала очаквания резултат. Дори представи уведомително писмо от престижна клиника в Германия, че тамошен екип е готов да го прегледа и евентуално да оперира, но съдебният състав не уважи искането му, мотивирайки се, че българската медицина е на висота и у нас има специалисти, които могат да извършат посочената хирургическа манипулация.
След едно от представените медицински извинения в съда, прокуратурата предложи делото да се гледа в болничната стая в Кърджали, но съдът отхвърли това искане.
Наложеното наказание от съда е над средната за подобен вид престъпления. Защитата, която искаше оправдателна присъда, ще обжалва пред по-горна инстанция.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/6/17 21:21

    Само това ли е?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен21/6/17 22:39

    Сега е ред и на помощника на Куша-Вежко.Той не е по малко измамник.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен21/6/17 23:18

    Системата ни е уникална. За разпространение на наркотици, убиства и т.н. пак същата работа, явно 'малко' зависи от това кой е потърпевш....

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен22/6/17 08:58

    Този мангал .....когато го набутат зад решетките все ще е късно....толкова години се измъква сигурно има протекция

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен22/6/17 09:47

    сега ще си лекува задните части от затвора, тестисите няма да му трябват там......

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен22/6/17 12:51

    Куша има много готина жена сега 6 години щемувъртят гумите на женаму няко друг

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен22/6/17 13:15

    Do 22;39.Mnogo si prav bratle i tozi ciganin vejko e sas nego nezabavno dase prieme deystvie....

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен22/6/17 18:32

    pomiar malko mu sa

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.