Председателят на Общинския съвет в Ардино Сезгин Байрям прие в кабинета си тенисистите на СКТМ „Юнак 2005", които станаха за втора поредна година шампиони на България. Младите спортни надежди на клуба Цветелина Георгиева, Сиделя Мутлу, Вероника Кехайова, Дилек Юсеинова и Деница Радева под ръководството на треньора им Бейхан Емин спечелиха шампионската купа и златните медали на финалите от държавното отборно първенство по тенис на маса за момичета до 12 години. Те станаха и първенци на страната в Ученическите игри във възрастовата група 5-7 клас.
Сезгин Байрям поздрави шампионите и техния треньор и им пожела още по-големи успехи. „Радвам се, че прославяте нашата община с изявите си. Приемам Ви за посланици на Ардино в тенис средите у нас и се надявам в най-близко бъдеще да продължите с изявите си и извън пределите на страната", заяви Сезгин Байрям. Той дари на състезателите парична награда за достойното им представяне.
В знак на признателност треньорът на СКТМ „Юнак 2005" подари златния си медал на Сезгин Байрям.
Президентът на ардинския клуб Светослав Сашев заяви, че с достойното си представяне в Свищов и Разград малките състезатели от Ардино за пореден път са утвърдили името на „Юнак" като водещ клуб в страната. „Имаме добра база и треньорски екип, както и много талантливи деца", каза още Светослав Сашев.
Гюнер ШЮКРИ

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/6/17 18:36

    Браво момичета, продължавайте със същия дух.А къде са момчетата на същия клуб които са станали бронзови медалисти при това с много по голяма конкуренция нима 3 място не е отличие достойно за похвала.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен12/6/17 18:47

    Момчетата къде са Светослав Сашев? По този начин вие демотивирате децата ако има награди и похвали да има за всички.Или вие не смятате че 3 то място в България е достойно преставяне

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен12/6/17 19:08

    Аз като родител на едно от децата с правото си питам 3 то място в България не е достойно класиране така ли? Миналата година постъпиха пак по същия начин.Защо делите децата на златни, сребърни, бронзови и убивате мерака им да спортуват,те също са от този град и клуб г-н Сашев

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен12/6/17 19:49

    Браво на децата, но управата на клуба нека се отнася еднакво толерантно и към двата пола, 3 то място за момчетата и при по голяма конкуреция не е никакак малко смятам аз като човек който е добре запознат с този спорт

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен12/6/17 19:54

    Защо там е само отбора на момичетата къде са момчетата нали и те са 3 ти? г-н председател

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен12/6/17 20:14

    19:08прав сте, до колкото знам едно от момичетата е дъщеря на председателя на клуба може би на това се дължи това специално отношение към момичетата, не че имам нещо против момичетата но нещата са очевадни за съжеление

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен12/6/17 20:23

    Браво момичета и момчета вие сте нашата гордост

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен12/6/17 20:28

    Дайте стимол на всички заслужили, и то публично както правите към едните господа управници чакаме продължение

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен12/6/17 23:16

    Какви са паричните награди?
    5 лева или по 500 лева?

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен13/6/17 09:53

    V toya klub vseki si goni interesite nikoy ne misli za decata momcetata varvyat se na dolu nyamat trenior kadiren

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.