Стотици автомобили с турска регистрация „окупираха” Източните Родопи в почивните дни за Рамазан Байрам, а способностите на водачите изправиха косите на жителите в региона.
„Такова чудо не съм виждал. Страх ме е да изляза да работя. Ни пътни знаци спазват, ни маркировки, нищо-всеки кара по хавата си. За предимство в Турция вероятно не са чували-засичат те навсякъде”, коментира за 24rodopi.com таксиметров шофьор в Кърджали. „На „зебра” по булевард „България” щеше да ми мине през краката. Блеe наляво и надясно и хич не му пука. Развиках му се, а шофьорът ми отговаря „Аз за малко, за малко само!”, пък споделя клиент на таксиметровия водач.
Добрата новина е, че „байрам окупацията” вече свършва.
Има добра новина и за търговците - след 70 дни е другият Байрам - Курбан Байрам.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/6/17 17:18

    Да е най некадърните шофъори са кърджалийските ни предимство знаят ни мигачи ни нищо и като те видят че чакаш да се включищ към движението не те пускат никва колегиалност

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/6/17 20:27

    Baksis smotan vnivai ce horata karat skapi koli

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/6/17 22:08

    A dali taksimetrovite sofyori spazvat pravilata za dvijenie???

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен27/6/17 08:31

    Някой ще може ли да отговори защо си гоним туристите
    Като се проверят където падне от полицаи и гранични полицаи под предлог дали имат в багажника цигари без бандерол
    Без туй вече идват само около 10% от тези които идваха преди години
    Каква е целта на Атака и сие
    Вижте и разбере защо Българските граждани бягат по празниците в чужбина там някой проверявали ги така във всеки град всяко село

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен27/6/17 08:52

    Skupata kola ne ti dava predimsto "Seliak"

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен27/6/17 09:10

    Цяла колона изселници минаха пред очите ми в понеделник на червено на светофара на Новия мост във "Възрожденци". Останалите на зелено стоят и ги чакат, защото гостите дори не разпознават цветовете

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен27/6/17 09:48

    Таксиметровите шофьори нямат право да се оплачат,че миналата седсмица в Момчилград пред училище на зебра беше ученик спатерици и не спря шофьора.Добре,че наблизо имаше патрулка и го догони таксито и хваля полицаите!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен27/6/17 12:14

    a tvoita brakma na 20 godini bez katalizator ti dava predimstvo "Grajdanin"

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.