„Това е само малък участък от пътя за Перперикон, по който минават десетките хиляди туристи, които оставят стотици хиляди левове. Това е пътят и за микрорайон Рани лист.
Дупка до дупка, кръпка до кръпка. Всяка година пътят се кърпи, а само след два месеца отново е в дупки.
Ние си плащаме данъците, съвестни сме. Плащаме и за тампони и носачи, за което други са виновни. За какво ли плащаме данъци въобще? За шофиране на Марс, може би!“, пише до 24rodopi.com възмутена читателка.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Новият Областен Управител по медиите беше обещал да излезе из района.Още тогава го поканихме първата му визита да бъде по тоя път който е на снимката.Ако на него му хареса няма какво да му кажем.Но ако не,ще очакваме да свърши нашите мъки по тоя републиканки път Кърджали Хасково през Рани лист.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен6/6/17 09:51

    A KARDJALI HASKOVO PREZ MOST ??? TO CHUDO E .... UCHASTAK JENZIFOVO MADRETS PAK E SALZA

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен6/6/17 11:00

    Pred izborno za vsichko ni obeshtavat, sled izborno nikoy ne ni poglejda.Nie ne iskat mnogo,celiqt 6 kilometroviqt pat e vav Dupki! Da, tova e nai golqmata nasha MIKA.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен6/6/17 17:13

    ViSTE i PITYA ZA GORNA GLEDKA

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.