Искали да му вземат бизнеса
Оборотът от сергия за продажба на царевица е най-вероятната причина за побоя на търговец в Кърджали. Между 50 и 100 лева на ден изкарвали продавачи през летния сезон, особено на оборотни места като района на пазара в Кърджали, разкриха за 24rodopi.com търговци.
Припомняме, че Районна прокуратура-Кърджали привлече като обвиняеми три лица за грабеж и едно за поръчителство на побой, съобщиха от пресцентъра на държавното обвинение.
А.М. е обвиняем за подбудителство към причиняване на средна телесна повреда с користна цел, а Х. Х., на 27  г., М.М. на 21 г., и 18-годишният П. Б. са привлечени като обвиняеми за грабеж.
До момента е установено, че на 4 юли обвиняемият А.М. поръчал на трима свои познати – обвиняемите Х. Х., М. М. и П. Б., да нанесат побой на 57-годишния С.М. заради съществуващ с него спор за маса на пазара в Кърджали. Той не искал да освобождава сергията, която А.М. настоявал да използва, посочват от прокуратурата. Тримата се срещнали с пострадалия в центъра на Кърджали, където му нанесли побой и му отнели портфейла, в който имало около 400 лева. От побоя на С.М. е причинена средна телесна повреда в областта на черепната кухина и той е настанен в болница, съобщават от пресцентъра на държавното обвинение.
Както вече писахме, спрямо четиримата бе определена мярка за неотклонение „домашен арест”.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен14/7/17 19:55

    Найстина изкарва по 40 лева, на ден. Тия на пазара, ужким производители си купиха павилиони по 1200евро кв.м Един малък от 24кв.струва по 50000лв. Те откъде намериха пари, че някой и по два си взеха. Я НАП да се самосезира, да им направи проверка. Това си е чисто укриване на доходи. Наеми по 500лв.на месец за сергийте,годишен оборот от 8000лв , и копуване на павилиони от 50000хиляди до 120000хил.лв. Как става това ААА...?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.