Тимът ще бъде изведен на стадион „Дружба“ от треньора Елин Топузаков, кмета инж. Хасан Азис и директора на клуба инж. Петър Пешев

Енорийският свещеник отец Петър и бившият главен мюфтия Фикри Сали ще отправят молитви за успеха на футболния клуб „Арда“ в понеделник.
Както вече 24rodopi.com писа, на 3 юли ще бъде първото извеждане на терен на отбора на ФК"Арда" от новия треньор Елин Топузаков. На тренировката ще присъстват кметът на община Кърджали инж.Хасан Азис и младият и амбициозен директор на клуба инж.Петър Пешев.
Очаква се на първата тренировка на стадион "Дружба", която ще започне в 10.30ч. да присъстват и много кърджалийци, зажаднели за футболни емоции, коментираха за 24rodopi.com от екипа на кмета. На място ще бъде огласена информация за бъдещите планове на „Арда“, както и за новите попълнения в клуба с класни играчи с опит в професионалния футбол.
Припомняме, че целта пред тима е промоция във Втора лига. Президентът на клуба Петър Пешев привлече за треньор Елин Топузаков. Спортен директор ще бъде Емил Кременлиев.
Крупните бизнесмени Румен Гайтански и Стефан Пешев подкрепят клуба.
Припомняме, че „Арда“ ще проведе първия тренировъчен лагер в Кърджали, който ще бъде от 4 до 8 юли. Топузаков ще провежда двуразови тренировки. На 10 юли, определените от треньора 22 футболисти, заминават на подготовка в Банско. Групата ще отседне в комплекс “Пирин голф клуб”. Лагерът ще продължи до 23 юли. Тренировките ще се водят в Разлог. По време на подготовката тимът от Трета лига ще изиграе четири контроли. След като отборът се прибере в Кърджали са предвидени още две проверки. На 5 август ще се проведе официалното представяне на Арда. Междувременно стана ясно, че клубът е привлякcл нов масажист. Неговото име е Иван Зотев.
30 са футболистита на „Арда“ към този момент, новите попълнения са:
Вратар: Веселин Ганев (привлечен от Пирин Бл)
Защитници: Георги Кременлиев (Етър), Илиян Гаров (Оборище), Николай Димитров Оборище), Атанас Кръстев (Миньор Раднево)
Халфове и нападатели: Владислав Мисяк (Локомотив София), Атанас Чепилов (Банско), Митко Плахов (Етър), Вълчан Чанев (Ботев Гълъбово), Димитър Алексиев (Оборище).
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/7/17 16:05

    На откраването щели да идват Христо Стоичков и Роналдо

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен2/7/17 16:08

    kade sa igrachite s turski imena,v grada ima 70% tursko naselenie.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен2/7/17 16:14

    Gradinki s trani, bez kitki, bez trotoari, nepodstrigani darveta i hrasti, bez klozeti, bez parking za kone, magareta, motocikleti, velosipedi i automobili....mnogo rabota ste ostavili na Allah i Gospod pak...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен2/7/17 18:46

    Е това вече нещо друго Успех !

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен2/7/17 21:49

    Жалко за новия стадион е имало планове от Германия като отбор номер 5 на Байерн

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен2/7/17 23:37

    С турски имена балет ли ще играем бе артик,явно от футбол не разбираш,с рамото 20 години само скръб за това мълчи не се излагай

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен3/7/17 07:30

    Шефа от сараите там ли ще е
    Ако ще е там ще сме на стадиона

    ОтговорИзтриване
  8. Чакам да видим новия отбор в Разлог зз

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.