16 – годишният Кристиян, който бе в неизвестност от 14 дни е намерен мъртъв. Информацията бе потвърдена от шефа на полицията в Смолян старши комисар Николай Димов. Момчето е открито днес около обяд в пропаст в района на Триград в близост до ждрелото, под скала, като на този етап не се знае дали е скочил от нея или паднал. По предварителна информация, той е открит от баща му.

Кристиян бе в неизвестност от малките часове на 9 юни, след като блъсна туристи в Триград със семейното „Ауди“. От тогава имаше няколко акции по издирването му, но всички те завършиха без успех. Вчера дори бяха прекратени издирвателните  акции в района на селото. 
24rodopi.com 
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/7/17 15:19

    straha ot nakazanie pogubi deteto tova e zasyjelenie stranata ni polu fasistko obstestvo sme

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен22/7/17 15:29

    Leka mu prust na momcheto, no kat mu kazaha da se pribere si pita onaq rabota. Qzak za bolkite i unijeniqta na roditelite mu. No i te imat vina da si bqha nabliudavali sina i da si bqha skrili kliuchovete po dobre. Sega obache nqma da pravi poveche taka.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен22/7/17 18:14

    Жалко за този млад човек и то съвестен Да почива в мир

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен22/7/17 21:13

    Жалко за момчето ..а за родителите-сега вече си знаят грешките

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен24/7/17 10:05

    Почивай в мир,мило дете!Не познавам Кристиян,но два дена сълзите ми се стичат от жестоката и нелепа смърт на тийнейджъра.Хора, не съдете само нашите деца, и нека всеки си признае,че поне 80% от момчетата в тази възраст са крали колите на родителите си.А защо никой не търси отговорност на всички туристи,които се движат безразборно,където им падне и да ги глобяват. В този джендем на пътното платно, в тази тъмница на всеки би могло да се случи това.Какво дирят на платното за движение на автомобили,има правила.Спи спокойно вечният си сън,Кристияне!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.