Ужасът на хората, които живеят на две улици в центъра на Смолян, продължава. Те са подложени на стрес и страх от кучета, които гледа в двора на къщата си тяхна възрастна съседка, съобщават колегите от 24smolian.com.
Само преди дни, посред бял ден, освирепелите четириноги разкъсали малко коте пред очите на ужасените съседи, които с нищо не могли да помогнат.
„Изпращаме ви и снимки, за да видите какво се случва в центъра на Смолян. Беше ужасно! Три кучета хванаха котенцето и го разкъсаха, нищо не можахме да направим. Всеки ден дебнат за котки и като видят малко се втурват", оплакаха се пред репортер на 24smolian.com свидетели на поредното нападение. Разкъсването на котки е вече ежедневие, стопаните гледат да ги прибират, за да не бъдат убити. Четириногите нападат и хора и душат кокошки по дворовете им, а вече положението е станало непоносимо.
Въпросната съседка от много години гледа кучета в двора си, като по думите на хората те са над 30. „По цяла нощ вият, лаят, не можем да спим. Страшното е, че ходят по няколко и правят поразии. Преди година са нападнали една възрастна жена, на която белезите от ухапването още стоят. Кучетата не са големи, но като ходят на глутници стават страшни", посочват жители на двете улици „Кольо Шишманов" и „Студентска".
На страшните гледки и кръвожадност стават свидели и деца, които изпадат в стрес от видяното.
„Сигнализираме институциите, но няма никакъв резултат. Необходимо е  полицията да се намеси и прокуратурата, а също така природозащните организации. Това е къща на ужасите и кучешки приют в центъра на Смолян. Четириногите са затворени в двора на жената, но когато остави отворена вратата те излизат на лов за котки и кокошки. А и да е затворена вратата й, те намират начин да излезнат оттам. Поне от мечките може да се отървеш като не ходиш в гората, но от тази кучешка напаст няма как да се отървем, защото къщите са ни тук", казват хората.
„Докато реагират институциите, може да пострада и дете и тогава ще стане страшно", притесняват се хората, живеещи от години и продължаващи да търпят този кучешки ад и прищевките на съседката си.
На снимките:
-Песовете в бойна готовност
-Поредната им жертва
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/7/17 22:33

    Вземете нещата в свои ръце бе малоумници....Няма кои да ви помогне....търпелива паплач

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен20/7/17 10:02

    Тези управници защо не си гледат работата? В Момчилград кой ще събира кучетата от улиците? Защо непременно, трябва да се хапи някой и тогава да се реагира? Пускайте си екипите господа и си вършете работата! Не е нужно да се пишат даже и подобни редове, но гражданите остават принудени. Защото нещо не върви.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.