Дълговете на закусвалня в Градската градина пък са прехвърлени на ром от Стара Загора
 
2 216 601 дължи на държавата една от най-големите строителни фирми в област Кърджали, научи 24rodopi.com. Собственикът й Мартин Стоянов Янев обаче няма пари, за да се издължи - нито с активи на фирмата, които отдавна са прехвърлени, нито като физическо лице.
Мартин е от София и вероятно е виждал Кърджали само по телевизията. Не знае, че фирмата му е печелела обществени поръчки за милиони в последните години. Усвоявала е средства и от общини, и от държавата, и от Европейския съюз, и от Турция.
На Мартин Стоянов Янев е прехвърлена поредната фирма, която е „ужилила“ държавата.
Другият скандален случай е със собственик на закусвалня в Градската градина в Кърджали, който за да не плати 60 000 лева данъци и осигуровки, е прехвърлил фирмата си на ром от Стара Загора.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/7/17 09:14

    Като няма закони ние другите фирми плащаме като куче а те хитрите нищо.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/7/17 10:51

    A siktar be ako obqvi falit pak nqma da plati. Nap k-li korenno trqbva dase promeni za nqkakvi si 50 lv zadiljeniq danici ot bedni hora vdigat golqm skandal. Za neplaten danik na kola toest 25 lv nemoje kolata damine ot pregled .. atiq koito diljat milioni nqma zakon ....... bravo na tiq firmi deto nesi plastat samo taka

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен8/7/17 17:31

    Интересно къде е била НАП,че е допуснала да не събере дължимите й вземания толкова дълго време?И някой ще понесе ли отговорност за това?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен8/7/17 19:11

    Няма прехвърлил братче! Кой е прехвърлил, на кого и защо му позволил? На всички притежаващи имоти и парични средства по веригата да се конфискува всичко и по 20-25 години вътре! Ние бананова Република ли сме или Европейска правова държава?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен8/7/17 20:30

    Алууууу не сте ли чули думите КРАЖБА и КОРУПЦИЯ.......е гати пропадналата държава,измислената държава на корумпираните КАЛИНКИИИИИИИИИИИ

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен9/7/17 07:08

    От НАП като имаш 5000 лв.задължение те побъркват,на ден по 10 пъти ти се обаждат.Как е възможно задължение от 2 0000 000,..лв.
    Къде са тия???????.......
    или закона е за конкретни хора....
    Скапана държава

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен9/7/17 15:38

    до 07.08 когато дължиш милиони на нап, никой не може да те доближи, защото ги е страх....не знаят кой стои зад теб, но ако дължиш смешни суми са герои да те издирят и одерат за назидание, това е нашата татковина за съжаление.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен10/7/17 00:05

    как не е платил толкова време ли ? Ами че то е ясно бе хора .Фирмата е била под крилото на ДПС и най вероятно е на някой изменник от ДОСТ Сега и извадиха кирливите ризи.Аман от далавераджии турци и нагаждачи памаци,направиха този град за резил.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен10/7/17 11:10

    Задълженията ако бяха на етнически турчин душата му щяха да изкарат.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен10/7/17 14:56

    Май артиса блок за "саниране" !

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен10/7/17 15:24

    този от джебел ли е?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.