Няма две мнения - тя е най-популярната носителка на титлата „Мис България“. На тези географски ширини всеки знае, че само тя е получавала призванието да стъпи на подиума във финалния етап на конкурса „Мис Свят“. Наричат я Шестата по красота в света. Тя покрива критериите не само на конкурсите за красота и модните форуми.
Успешна бизнес дама, собственик на модна агенция  Visages,  в последните години тя присъства активно в медийното пространство с участията си в риалити форматите VIP Brother  и „Къртицата“, както и като чест гост в редица светски предавания. Да ти е кеф да пуснеш телевизора, обичат да казват телеманите, когато тя има участия.
Красивото работещо момиче ще каже „Стоп“ на натоварената си програма, за да бъде в Кърджали!
Жени Калканджиева ще бъде водеща на шоуто „Мис Родопи – 2017“.
За втора поредна година Кърджали се превръща в модна столица на България.
Страхотен мултимедиен спектакъл подготвят Община Кърджали, Модна агенция “Визаж” и Глобал ивентс на 14 юли - петък. Регионалният исторически музей отново ще посрещне участничките в националния конкурс – “Мис Родопи – 2017”.
Специален гост на шоуто ще бъде мегазвездата Криско, както и завладяващата огнена формация –“Дивинитас”
Организаторите подготвят невиждано по своите мащаби шоу, като за целта екип от над 100 души участва в подготовката на спектакъла. Сценичните екипи ще изграждат 2 дни огромна сцена с тегло над 30 тона.
Екип от аниматори подготвя и интерактивната част от шоуто. Репетициите започват на 11 юли, когато под ръководството на хореографа на Мис България – Боян Караиванов, момичетата започват своята подготовка за шоуто.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/7/17 09:27

    Браво,но не и в музея . Защо това място не си остане нещо свято за нас?Всички се гордеем с него.Нека миските го разгледат но не и да ходят по гащи там.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен11/7/17 13:17

    СУПЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕР! СТИГА С ТЕЗИ ЗАКОСТЕНЕЛИ МОЗЪЦИ БЕ, ЗАЩО ПЪК ДА НЕ Е В ДВОРА НА МУЗЕЯ, ТОВА Е ПРЕКРАСНО МЯСТО ЗА ШОУТО, ДА НЕ Е ПОГРЕБАЛНА АГЕНЦИЯ ТАМ!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.