Новите 7 - това е проект на 24rodopi.com! Ние ви обучаваме и ви плащаме, вие ни осигурявате новини и поддържате сайтове.
Във връзка със старта на нови медийни проекти, 24rodopi.com търси да назначи 7 репортери, редактори, уеб дизайнери.
Работа и обучение в едно, фиксирана заплата и бонуси, много добра атмосфера и условия на труд – това предлагаме ние в следващите 12 месеца. След този срок някои ще останат в екипа, други ще поемат по свой път в журналистиката, но ще са преминали обучение, за което мнозина биха им завидели.
С предимство са безработни млади хора до 29 години, но офертата за работа е отправена и към трайно безработни (регистрирани в Бюрото по труда минимум от 1 година), които знаят що е новина и как тя трябва да стигне до хората. Шанс имат и навършилите 54 години, които са останали без работа, но са наясно с правенето на новини.
Могат да кандидатстват жители на Кърджали, Смолян, Хасково, Пловдив.
Ако сме ви заинтригували, изпратете CV и мотивационно писмо до 4 юли, включително, на имейл: rodopivoice_bg@abv.bg

Важно уточнение: Предложението не е покана за трансфер от други медии, а предложение за работа на безработни хора
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.