Футболен клуб „Арда“ продължава подготовката си за новия сезон в Югоизточната Трета лига в Банско. В следващите две седмици треньорът Елин Топузаков ще определи разширения състав, който ще има задачата да класира „Арда“ на първо място в групата, за да може от есента на 2018-та година Кърджали да има представителен тим във Втора професионална лига („Б“ група).
В Банско нашите ще изиграят 4 контроли до 22 юли. Всички 30 състезатели ще могат да се докажат в мачовете срещу „Пирин" Гоце Делчев, „Вихрен" Сандански, „Пирин" Разлог и „Банско“. На подготовка в Банско са и македонски  и кипърски отбори.
На 29-и юли „Арда“ ще играе в Пловдив срещу „Евроколеж", а представянето на тима за новия сезон ще бъде на 5-и август в Кърджали срещу "Димитровград".
Както вече 24rodopi.com писа, клубът ще разчита на бюджет, за който другите участници в Трета лига била завидели. Идеята на бизнесмените Румен Гайтански, Стефан Пешев и Петър Пешев, и на кмета инж. Хасан Азис е Кърджали да стане една от футболните сили на България.
„Промоция във Втора лига - това е основната задача пред клуба. За целта вече дадохме ход на селекцията и привлякохме няколко момчета. Нашето желание е да налагаме млади футболисти“, обяви новият силен човек в „Арда“ инж. Петър Пешев, изпълнителен директор на „Пътстройинженеринг“.
Както вече 24rodopi.com писа, Transfermarkt оцени 9 от 10-те нови попълнения на „Арда“ за 805 000 евро. Възможностите на тези играчи позволявали на тима да бъде в "златната среда" в „Б“ група.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.