Жена и малко дете са ранени след тежка катастрофа на кръстовището на Новия мост във „Възрожденци”, разказаха пред 24rodopi.com очевидци на инцидента.
Катастрофата е станала около 20 часа в неделната вечер. Два автомобила са се ударили като единият от тях е завивал наляво в посока центъра. Огледите на мястото на произшествието продължиха и след полунощ.
Очаквайте подробности!
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен31/7/17 00:44

    Малкият дявол е бил...пак някой е отнел предимство и ето резИлтата. На това кръстовище масово не се спазва светлинния сигнал на светофара...Катаджии, ако застанат само един ден на моста, ще си напълнят бюджета от глоби...

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен31/7/17 01:09

    Хондата като кара с 80 нормално да направи и да мисли за жената и детето а иначе вика че не е видял карал моного бавно

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен31/7/17 02:12

    Докато в тази "държава" България властва корупция и беззаконие,оправия нема да има... А в малките градове,като Кърджали,"ченгетата" само отбиват номера,че работят,особено патрулките.Няма ли строги правила и закони за убийците по пътищата,всеки ден ще се избиваме и изтребваме като нация.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен31/7/17 10:35

    На това кръстовище масово се минава на червен светофар, и то не по една кола, а колони една след руга коли. Нощно време редовно дори светофара не работи...Защо просто не се сложат камери над светофарите, както е в по-големите градове, заснемащи нарушенията, да видим ще има ли толкоз нагли джигити.....

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен31/7/17 10:37

    Tam e za kragovo.skorostta togava cte padne

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен31/7/17 12:31

    Вместо да се обвинява държавата, трябва да обърнем поглед към нас самите, защото нашите действия водят до такива последствия! Хората са създали правилник за движение по пътищата, друг е въпроса кой го спазва! Всички бързат... въпроса е за къде? Друг е въпроса, че няма маркировка, светофарите не светят, пътищата ни са в ужасно състояние, а иначе без платен данък няма технически преглед!!!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен31/7/17 12:37

    е кой миина на червено сега

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен31/7/17 12:58

    Тоз със хондата какво прави във насрещното движения, да питам аз аджаба. Бях на близо и чух удара, отидох, видях, черната кола която отива уж към центара а пък в насрещното, как става тая работа. Една жена днес ми отне предимството при положение, че прави ляв завой, на същия светофар, аман от аптали

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.