Елин Топузаков: Добра проверка за нашия отбор

Футболен клуб „Арда“ победи с 3:1 „Евроколеж“ на стадиона на пловдивския тим в село Оризари. Вълчан Чанев реализира в 15-та минута, предаде от стадиона на „Евроколеж“ репортер на 24rodopi.com.
Нашите са пълни господари на терена, като пропуснаха още 7 чисти положения, уточнява екипът ни.
Чипилов, Алексиев и Мисяк сбъркаха в последната фаза на атаките през първата част.
В 47-та минута се разписа и Ахмед Осман, който влезе в игра през второто полувреме.
В 75-ата минута домакините намалиха при едно от редките положения пред нашата врата.
Четири минути по-късно Ахмед Осман се разписа за втори път - 3:1.
Пропуските на кърджалийци продължиха и през втората част, като три пъти гредата спаси домакините от разгром.
„Добра проверка за нашия отбор. Всички футболисти взеха участие. Направиха много хубави неща, особено комбинациите пред противниковата врата. Имахме доста чисти положения, които пропиляхме, но това не ни притеснява. Важното е, че създаваме, творим. Вкарахме три гола, но имаме доста неща, които трябва да изчистим като стил, като начин на игра. Ще се повторя пак - отборът е на четири седмици, трябва ни още време за стиковане, за да имаме синхрон във всички линии. Остават ни още две седмици за подготовка за първия мач в първенството, в това време имаме да изчистим в тактическо отношение доста неща. В този смисъл, включвам контролата срещу „Димитровград“, която ще използваме да изчистим някои неща“, коментира след последния съдийски сигнал пред 24rodopi.com старши треньорът Елин Топузаков.
На снимките: Шут на Ахмед Осман и 3:1 за "Арда";
Битка пред вратата на домакините в 30-ата минута
24rodopi.com
Още снимки и видео - тук
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.