Жълт код е обявен за Кърджали, Хасково и още 5 области в България. Новината е добра за тези, на които им писна от жегите, и лоша за онези, които са планували неделята за ден за плажуване.
Температурата на въздуха в града край Арда в 8.00 часа е 18 градуса, в следобедните часове ще достигне максимум до 24 градуса. Вероятността за валежи е 60 %.
Очаквани обилни валежи и гръмотевични бури станаха причина за днес метеоролозите да обявят оранжев код за други десет области в Западна и Централна България. Не са изключени и градушки. Втората степен от тристепенната скала за предупреждения е в сила за областите София град, София, Перник, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Пловдив, Ловеч, Габрово и Смолян.
В понеделник валежите ще продължат, но ще отслабнат и ще са на по-малко места. По-сериозни количества се очакват в Южна България. В източната половина от страната ще бъде доста ветровито.
Предимно облачно ще бъде в Кърджали и в понеделник, възможен е кратък дъжд. Температурите ще се движат между 15 и 24 градуса.
Във вторник ще започне разкъсване и намаление на облачността. Прогноза за Кърджали - от 13 до 24 градуса.
В сряда времето ще е слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност, без валежи. Температурите ще се повишат още. В сряда и четвъртък максималните в Кърджали ще достигат 28-29 градуса.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен16/7/17 17:59

    Гледам небето и чакам да вали цял ден, но вероятността да вали май е 0 процента.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.