Целево финансиране на общините в област Кърджали за изпълнение на проекти, жизненоважни за местното население, договори заместник-председателят на парламента Цвета Караянчева на среща с премиера Борисов, съобщиха от пресцентъра на Областна администрация.
„Потребностите на хората трябва да са водещи при разпределението на средствата, независимо от политическата принадлежност на кметовете", изтъкна Караянчева. Всички 7 общини в региона ще получат на първи транш от правителството пари за ремонт на пътища, енергийна ефективност и др., належащи за решаване комунално-битови нужди.
Средствата бяха отпуснати с министерско постановление на редовното седмично заседание на кабинета.
„В Кърджали е важно да се инвестира, и в подобряване на инфраструктурата, и в разкриване на нови производства и работни места, за да създадем условия младите хора, амбициозните, талантливите и предприемчивите, да останат и да се развиват в родния си край. Премиерът неведнъж е показвал, че не дели общините по цвят. Надявам се парите, гласувани от правителството, да бъдат разходвани разумно и за приоритетни цели. Очакваме на втори транш наесен кабинетът да финансира и водоснабдителни проекти в региона", заяви Цвета Караянчева.


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/7/17 15:07

    Всяка година се "договарят" едни пари, наши-народни пари, а все пътищата са разбити. Оттам и колите ни разбити. А плащаме и герберастки сВинетки.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/7/17 16:38

    Не беше ли по настояване на Карадаъ?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/7/17 16:59

    И за община Джебел ли ще има пари не вярвам!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/7/17 17:56

    Толкова години от това "целево финансиране" /суджук/, нищо не усетих.......

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен26/7/17 18:46

    А Ко стана с 4те тона суджук който ми обещахте Цвете?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен26/7/17 20:43

    Като че ли дават от джоба си...парите са на данъкоплатците

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен27/7/17 01:06

    Защо без конкретика, а Карадайъ детайлизира. Май някой не е в час, пък пише глупости

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.