„Платих входна такса за трима - съпруга ми, сина ми и племенницата. Аз останах на бара, близо до басейна. Беше ми казано, че за да седя там трябва да платя 8 лева извън консумацията. Аз им обясних, че мъжът ми ще си тръгне след малко и аз ще остана да наглеждам децата, които са в басейна. Сиреч, ще съм само придружител.
Отговорът им гласеше: Или ще платите 8 лева като придружител, или ще се качите в ресторанта.
Имаше и други хора без ленти за вход на басейна .Питах защо те могат да седят пък аз не, отговора беше: Ние сме собственици, ние казваме. Поисках касова бележка, не ми дадоха“, посочва в сигнал до 24rodopi.com кърджалийка, която била с близките си в комплекс край Кърджали.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

23 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/7/17 23:43

    За това сектора ни ;ТУРИЗЪМ' е на това ниво .......
    Думата бизнес в превод на Български означава ,ДАЛАВЕРА ,МУШИФИКАЦИЯ НЕКОРЕКТНОСТ .....

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен22/7/17 23:50

    Bilgarska rabota nahalni

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен23/7/17 01:52

    Името на комплекса и съответните органи да се задействат, защото аман от прости " патрони".

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен23/7/17 07:18

    tova cenata za fhoda v kluzeta li e? Koito pie i pikae...ami za parkirane na bir faiton i iki atlar kolko pari ti zeha?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен23/7/17 07:29

    Като няма касов бон работата е ясна аз посмъртно не бих им дал нищо.Тия работят жените щото мъжете не могат.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен23/7/17 09:15

    Това е изнудване. Областния шериф да сигнализира компетентните органи.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен23/7/17 10:12

    Ами да, те са си собственици, а вие си гледайте децата другаде. Не е нормално в демократична България вие да нарушавате правата на собствениците.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен23/7/17 10:30

    Никъде не дават касови бонове.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен23/7/17 11:51

    Sherifa da gi zadarji i nakaje

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен23/7/17 12:23

    Ние бяхме там собственика казва аз определям правилата.Или ще платите или не може да седите на бара.За касова бележка ако искал щял да даде.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен23/7/17 15:50

    Ne otivaite tam togava, elate v nashto dere v mahlata...

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен23/7/17 16:40

    КАКВО ПРАВИ НАП-КЪРДЖАЛИ.НИКЪДЕ В ЦЯЛАТА ОБЛАСТ НЕ ДАВАТ КАСОВИ БЕЛЕЖКИ.КАЖЕТЕ МИ ТОГАВА КАК ЩЕ СЕ ОПРАВИ ТАЗИ ДЪРЖАВА.МАЛКО ПЕЙНИР,МАСЛИНИ И ТАХАН ХАЛВА В ТОРБИЧКИТЕ НА ПРОВЕРЯВАЩИТЕ И ВСИЧКО О"-КЕЙ.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен23/7/17 19:50

    Шерифа да научи къде е станало тава и да действа !Държавата да влезе в ролята си !

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен23/7/17 20:32

    Най добре си е Реджеб от с. Лисиците. Нито шериф му трябва, нито патрон. Човека си е просто свободен, ако иска се къпе всеки ден, ако иска на месец веднъж. Този просто още не си е намерил майстора. Бият доктори, даскали, акушерки и всякакви нарушители на правовия ред. Някой скоро ще му реже всичките бонове и ще забогатее на веднъж. Тепегьоз!!!

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен23/7/17 21:46

    Данъчните са на морето! Не се купуват минутки на Маказа от чужденците , ако се съберат всички такси БГ ще бъде Швейцария!

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен24/7/17 10:51

    Кой е този комплекс

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен24/7/17 16:06

    Затова и всички ние клиенти сме виновни, щом такива са правилата не отивайте повече и така те губят ако всички сме единни. Но за цените собственика ги определя. Защото този басейн и това заведение има и разходи. Задавате ли си въпроса колко е поддръжката на басейна само за препарати, които се изливат. А персонал нали и те трябва да получат заплати. И в крайна сметка той си е прав за него вие за вас. Касовите бележка щом няма ами тогава просто неплащайте.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен24/7/17 16:12

    българина само се вайка. Да Ви, попитам в този случай защо пишете тук и се вайката, защо не сигнализирахте органите. Без значение от резултата. Ако 5 случая за деня колко случая стават за месец. И накрая ще има резултат но с борба. Вие като отчаяни тук се вайкате. Ами направете нещо де. Взимате си децата и просто напускате. Но и вие си казвате ако мине номера. Обадете се там където е нужно. Дори и нищо да не предприемат, но гражданската позиция и вашите права щяхте да си ги защитите. А вие тук ми се жалвате. И какво утре пак ще отидете и още 100 като вас. После плачем защо питам

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен24/7/17 16:18

    Какво значение има кой е комплекса, цените ги определя собственика той може и други неща да поиска територията си е негова той си е платил за това. Но вие се оплаквате Защо. Щом няма касов бон - за което единствено сте права ставате и напускате заведението. Или сигнализира НОООООО цените ги определяя той /собственика/ ако искате ако ли не чао. Нима в дискотеките няма вход. Ако искаш. Тогава стоиш си вкъщи и се разхлаждаш под душа или си строиш басейн и се къпеш колкото си щеш. НООООО за касовия бон съм съгласна, единствено за това сте права.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен24/7/17 16:22

    То и за Гърция се възмущават за това че трябва да си поръчваш нещо. Ами като не ти оттърва върви на свободния плаж взимаш си чадър и едно одеало и ареее. Ние искаме хем шезлонг хем сянка хем без пари да ама неможе така. Че на нашето море не се плаща, щом искаш комфорт ще си плащаш

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен24/7/17 16:27

    Ами отивай на нашето черноморие що чакаш опашки. Хем в нашата държава ще отиват нашите пари. Тука искат да няма опашки ами сульо и пульо вървят няма лошо нека отиват но не мрънкайте. Завзехме им плажовете затова ни казват че сме по-лоши и от циганите ами то едни софри едно чудо. на плажа и то.Има заведения отивате си там плащате и ви обслужват, Хем нямаш пари хем имаш претенции. Ами и те искат да печелят как поддържат тези чадъри шезлонги това не струва ли пари за тях.

    ОтговорИзтриване
  22. Не мога да разбера госпожата какво търси мъжа и до басеина кадето хората плуват и на бара има общо 10 места и аз да съм созбственик и аз няма да му разреша.
    Мисля че 24 часа родопи защитатват не правилната страна.
    Това нещо го няма никаде да си до басеина и да не олуваш ?
    За какъв чеп седиш там ?
    Има ми и спасители и всичко ...
    Такъв народ сме !!!

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен25/7/17 00:37

    ???? Влизаш в дискотека с определени правила и няма да платя входа защото няма да танцувам???

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.