805 000 евро е цената на футболен клуб „Арда“ към 3 юли, деня на първата тренировка на стадион „Дружба“. На толкова са оценени 9 от най-известните играчи на тима от експертите на световноизвестния портал Transfermarkt. Те правят проучване за стойността на определен играч, но посочената сума е само ориентировъчна при евентуален трансфер.
ФК „Арда“ не е платил трансферни суми на нито един от 10-те нови играчи, но при добър сезон 2017/2018, каквато е заявката, догодина в Кърджали най-вероятно ще станем свидетели на трансфери при много по-високи параметри от сегашните стойности.
Кой играч на колко е оценен към този момент - четете по-късно в 24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен3/7/17 17:39

    Ako cenata na tezi futbolisti ,e takava za koqto pishete ,to smqtate li ,che v klubovete v koito sa igrali za posledno nqmashe da se opitat da gi prodadat na nqkoi klub ida vzemat nqkoi lev.A kato gledam stastikata na nqkoi ot tqh naprimer edin ot napadatelite vkarva na pet ili shest macha po edin gol,a drugiq ofanziven half vkarva na sedem macha po edin gol.Taka ,che ribata e v moreto,a vie ste slojili veche tigana na kotlona.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен3/7/17 18:07

    аВсе едно националния ни отбор съставен от чужденци
    Имаме много кадърни момчета от областта къде са те в този отбор като няма местни кои ще идат на стадиона ви

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен3/7/17 18:36

    Рамото и той ли е в цената,щото с него ми се вижда малка...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен3/7/17 18:39

    Кого ще има контролна среща с отбора на ФК Енчец !? Те са корав отбор и доколкото знам те са добри за контрола !

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен4/7/17 11:12

    işto ne stava ot tozi otbor...vcera byah tam-davidim tozi pıt koy şte yade kaymaka

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.