Това пропадане се намира в кърджалийския квартал „Байкал“, на ъгъла между улиците "Ген. Чернозубов" и"5-ти декември". Дирята на разрушението показва как не бива да се управлява бетоновоз, но и как не бива институциите да реагират яваш-яваш, защото…
„Случи се преди около месец, подадохме сигнал и все още чакаме реакция от Общината. Ежедневно дупката се разширява. Бетонната плоча, която държи шахтата е напукана и шахтата може да пропадне. Сигурно колите, които минават покрай нея и попадат в дупката допълнително я разширяват“, твърдят пред 24rodopi.com местните жители.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/7/17 09:39

    Общината няма отношение по въпроса!!! Това, което е на снимката е частна собственост на телекома. Трябва да се информира БТК

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен1/7/17 10:36

    Беше кола на коч бетон

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен1/7/17 17:04

    Защо трябва да се намесват медиите и тогава някой да се сети да реагира.Дано тази публикация да даде някакъв резултат...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен1/7/17 20:39

    Защо се прехвърля топката?Общината не дава ли разрешенията за шахти?Общината на друг град е собственик?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен2/7/17 10:15

    Auuuuuu....pishete na televizia aljazira...tam reagirat vednaga...idvat i opraiat sichko barje barje...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен2/7/17 13:20

    Общината е дала разрешение за изграждане на тази канална мрежа и е издала акт16 за ползването и! Собствениците трябва да се грижат за своите съоръжения. Все едно общината да се грижи за всички нови частни постройки в Кърджали :D

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен2/7/17 13:52

    Трябва да се вземат мерки,защото там играят много деца.Когато някой се нарани тогава ли ще се задвижи тромавата система?!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен2/7/17 23:07

    То тая улица 5 декември от 10 години чака за ремонт, а сега след положената канализация белким я асфалтират най после!!! Ха дани, ама ....ще видим какво!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.