Активисти на Младежко ДПС-Кърджали посетиха днес парламента по покана на народния представител Адлен Шевкед. 
Те се срещнаха с председателя на ДПС Мустафа Карадайъ и ръководството на Парламентарната група на Движението.
В разговора участваха председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, зам.-председателите на ДПС Хасан Азис, Ахмед Ахмедов и Янко Янков, зам.-председателят на НС д-р Нигяр Джафер, зам.-председателят на ПГ на ДПС Хамид Хамид, народните представители Ерол Мехмед, съобщават от пресцентъра на партията.
Младежите имаха възможността да наблюдават заседанието на НС и да се запознаят с работата на народните представители и законодателните инициативи на ДПС. По време на срещата бе обсъдена актуалната политическата ситуация в страната. Председателят на ДПС благодари на младежите за положените усилия и работа по време на изминалите избори.
24rodopi.com


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен20/7/17 13:56

    Карадайъ, тази функционална неграмотна младеж, освен да са на ръководни постове без ум, разум, в чиито тикви големи , малки и празни, тече само бързо и лесно забогатяване и без да има някой полза от тях .Ако мислите че те са вашето утре ,държавата и страната ще се срине и няма да я има на картата.За благото на държавата и сигурността на българската нация визпитавяйте ги в дух на народолюбие ,в дух дълг към родината България ,която ги храни и пои без да вършат работа за една стотинка за държавата ,а искат държавни богати постове и софри .

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен20/7/17 17:03

    Числеността на ОбС на МДПС - Кърджали е 28. От тези 28 има само 7. :)))))))

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен20/7/17 19:47

    До 17:03
    Абе Аптал посещението е от Младежи, а не от Общинския съвет. Това показва, че и младежите извън общинския съвет са активни. Аман от Опитали!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен21/7/17 09:57

    haha mladejko dps nikoga ama nikoga ne e bilo tolkova slabo hahaha

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен21/7/17 18:12

    Do 9:57 Ela i tebe da te vklucim ce da stanem po silni 😉

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен21/7/17 21:18

    I pari da mi dadat ili da obeshtayat pak nyama da se vklyucha

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен21/7/17 21:20

    DOST she e po Silen na drugite izbori dps se raspada

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.