Докато на ГКПП „Маказа“ днес се чака повече от 2 часа за влизане в Гърция, на пазара в Кърджали има друга голяма опашка – за банички.
В събота – деня на традиционния пазар, от рано сутрин до обяд се чака между 15 и 20 минути за бюреци и банички. Това може би е най-дългото чакане за закуски в България. „Тук правим и продаваме най-вкусните бюреци в целия град. Пи нас опашките за ежедневие“, заявиха от персонала.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/7/17 13:27

    Много са хубави, правят се със свинска мас

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/7/17 14:54

    Селянията заля Кърджали.

    ОтговорИзтриване
  3. Бахрие Бекир8/7/17 15:59

    И там е като всичко в България - баничките наистина бяха хубави, но вече съвсем не са! Сухи, жилави - просто две кори с малко извара. Защо така бе, хора? Защо не държите на качеството? В другите страни със десетилетия хората знаят къде могат да намерят най-добрите закуски, сладкиши, храна. Не правят компромиси с качеството. И така печелят, но и много се трудят! У нас се гледа само бързата печалба, но тя е бърза, но и краткотрайна!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен8/7/17 17:26

    Ако питате народа защо няма пари, ето ви отговора.
    Хората не обичат да готвят чакат всичко на готово.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен8/7/17 18:58

    И повярвайте ми и си струва, поздрав за корифеите от София.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен8/7/17 21:13

    Защо бе хора..Че за 1 лев какво искате..Телешко ли..Я сложете материал,труд,наем,данък и още и още..В Гърция стига до 2 евро..До 17:26...приятел...струва ли си да хвърля 5 лв. за продукти, 1 лв. за ток,а труда не го слагам за 2 банички.Не е до мързел..Обичам да готвя, но тогава, когато си струва и ми излиза исапа.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен9/7/17 09:04

    Единственият орган който казва, истината за качеството и вкуса е негово ВЕЛИЧЕСТВО клиента.Всичко друго е завист. Поздравления за персонала.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен9/7/17 13:09

    ДО 8/7/17 21:13
    Ако си много добре с математиката защо сутрин , обед и вечер не се храниш вънка.
    Хората са го калкулирали 100% печалба това е.
    с 1 кг тесто 1 с 1 салам знаешли колко пици се правят?

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен9/7/17 19:16

    Най-хубавата къпана баница правят във "Виена".Не пестят материал,сиренето е сирене,винаги е топла,няма застояла,приготвят я всеки ден.Яжте къпана баница от "Виена",ще останете доволни.Топла,вкусна и не е скъпа.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.