Загиналият при катастрофата край Железник 64-годишен мъж от Добромирци е прекарал инфаркт преди известно време, разкриха за 24rodopi.com негови съселяни.
Мюмюн Й. живеел сам в кирковското село, занимавал се със земеделие. Негови познати предполагат, че се е връщал от Турция, след като е закарал дъщеря си. Преди година мъжът загубил съпругата си.
Не е изключено причината за инцидента да е сърдечен проблем.
Снимка: Ненко Станев, "24 часа".
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/7/17 20:32

    Колкото и човек да се опитва да е позитивно мислещ, някак си не се получава. От два месеца насам пишем, сигнализираме, че кръпките по път 1-5 /първокласен/ не са изършени качествено, че подскачаме като зайчета на тези кърпежи, че маркировката не е възстановена, че, че, чееее!!! Няма кой да ни чуе. Просто тези хранитутковци от Областната администрация не слушат, как да те чуят! Че те се оказаха по-некомпетентни от депесарите дори. Представяте ли си, сложили като зам.областен едно комунистическо отроче Лема Дали, че тя открай време е със значителни подобрения, хили се безпричинно! И ние като овце седим и чакаме такива лумпени да свършат нещо полезно за обществото. ДОКОГА !!!!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/7/17 08:03

    до 20.32.докато гласуваме за тях и си ги избираме.то не бяха комунисти ,царисти ,депесари ,барековци, гербери, патриоти и т.н. те не падат от небето-ние си ги избираме.всеки народ си заслужава управниците.а ние не сме народ а сбирщина от славитрифонясали андрешковци.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/7/17 08:42

    На вниманието на медиите:Уважаеми господа намерете време ,отделете от ценното Ви време един ден да видите как живото на хората в микро район Бенковски с всеки изминат ден става отчайващ на фона на разрухата.Сгради в които са работели хиляди хора до 1990 - та година са се превърнали в развалини,хиляди декари земи се превърнаха в буреняци,как язовир за милиони не се ползва по предназначение.Всичко това става пред очите на местната власт.За което не може да се вини правителството,това е грижа на местните аги.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.