Заместник-министърът на земеделието и храните идва в петък в Източните Родопи заради пораженията от корояда. Атанас Добрев ще коментира проблема със съхненето на изкуствено създадените иглолистни гори в района на Ардино. Той ще бъде придружен от учени от Института по гората, представители на Изпълнителната агенция по горите, Екоинспекцията в Смолян и други институции.
Както вече съобщихме, по последни данни регистрирани са общо около 150 800 кубика заразени дървета от различни видове корояди и гъбични инфекции, като те са разположени на общо 2 589 хектара.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен20/7/17 11:58

    Е защо идвате толкова бързо. Изчакайте да ограбят още та тогава елате

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен20/7/17 12:24

    Много е късно господа ! За съжаление ! Досега спахте, сега само ще подпишете документите за бракуването на горите! И бъдещите поколения в тази част на Родопите ще Ви проклинат! Спете спокойно с любимия си корояд!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен20/7/17 14:03

    Министерства и министър и министър- председател при чието ръководене и управление на държавата изсъхнаха горите от нападение на неприятели подвеждане под отговорност за причинени вреди на национално богатство и сигурност -ГОРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ.Имали такава институция държавна или всичко е частна на ББ

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен20/7/17 14:57

    Vreme e da sadite buk dib kesten i yasen

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен20/7/17 16:17

    Време е от същата болест да боледува и правителството. Безотговорни некадърници!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен20/7/17 16:20

    Бук дъб ,кестен ,ясен също не могат да виреят при тази престъпна демокрация на прехода и ГЕРБ

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен20/7/17 17:11

    Какво ли не изсъхна при управлението на Борисов ?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.