Няколко хиляди жители и гости на Момчилград пяха заедно с Ивана и  бенда й на централния площад в града. Концертът на една от най-обичаните български фолкпевици беше последната проява от едноседмичната програма, посветена на осмата международна среща "Момчилград винаги в сърцето ми". Преди изпълненията на Ивана публиката се наслади на песните на Янко Неделчев и на момчилградската формация "Зейбеклер".
Официални гости на празненството, което продължи около 4 часа, бяха почетният гражданин на Момчилград и председател на сдружението на момчилградчани в Бурса Хасан Йозтюрк, заместник председателят на ДПС и кмет на Кърджали Хасан Азис, областният лидер на партията Изет Шабан, депутатите Ерол Мехмед и Адлен Шефкед, кметовете на Ардино Ресми Мурад и на Кирково Шинаси Сюлейман, Ердинч Хайрула, председатели на общински съвети, заместник кметове, представители на изселнически организации.
"Осмата международна среща "Момчилград винаги в сърцето ми" е към своя край. Броените дни изминаха неусетно. Така минава времето, когато си в родния край, заедно с хора и места, които обичаш", заяви кметът на община Момчилград Сунай Хасан. Той изрази увереност, че традицията ще продължи."Ние сме тук с вас, ние сме заедно както винаги. Но къде са другите? Къде са сега тези, които идват при вас единствено преди избори?, попита Сунай Хасан.
"Няма по-добра политика от това да бъдеш сред своите хора. Няма по-умна политическа стратегия всички заедно и обединени да работим за общото ни бъдеще", заяви депутатът от Момчилград Ерол Мехмед.
"Най-лошата оценка, но и най-вярната оценка за едно управление на страната са хората, които напускат България", каза заместник председателят на ДПС и кмет на Кърджали Хасан Азис. Пред присъстващите беше прочетен поздравителен адрес по повод момчилградските празници от президента на България Румен Радев. В община Момчилград са получени поздравления от общини в България и чужбина, синдикати, изселнически организации и други. По време на празненството беше отделено специално време за състезателите от СКТМ "Родопи" - Момчилград. За постигнатите през годината успехи и спечелени награди на национални и международни състезания тенисистите получиха награди и бурните аплодисменти на множеството, стекло се на площада.
Осмата международна среща на момчилградчани "Момчилград винаги в сърцето ми" завърши с пищни фойерверки.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/7/17 11:57

    Г-жи и г-да политици
    Молим ви поне в празника на града да оставите политиката и да го изживеем като бели хора
    Знаем какво можете много сте добри в политиката и заради това децата и родители им се виждат всяка вечер по интернет
    Един приятелски акъл молим ви оставете политиката в празниците на хората ще имате възможност да говорите на предизборните срещи колкото си искате

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен30/7/17 16:07

    Озвучаването беше под всякаква критика

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен30/7/17 22:11

    До първия коментар : много точно.
    Хората са отишли на концерт, а "Елита" към 21ч. над 30. Мин. да говори ... не е нормално това . А Азиз почти на турски говори.. кой му плаща заплатата ? Кой ? Гавра е това всички разбират български , стига сте се правили по-турци от турците! Те ви уважават не е нужно толкова да се "навеждате" данъците ви ги плащаме ние с България!!!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен30/7/17 23:41

    Mastanli Nad Vsichko !

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен31/7/17 00:54

    Превърнаха най хубавия град в място за послушни селяндури и селски тарикати.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен31/7/17 02:05

    Акиф Акиф номер едно си бате!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен31/7/17 08:19

    Вместо нон стоп веселба политика говорим.
    Идват избори подгответе се за тогава с какво ще излъжете

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен31/7/17 12:35

    Заради политическите речи точно на празника не ходя от години на тези концерти.
    Няма да се научат да не политизират празнике ей.
    А приятелите си ги виждаме и без тях...
    Аман от пишман политици...

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен31/7/17 13:11

    А къде е другият кърджалийски депутат и Зам.-Председател на Народното събрание - г-ж Караянчева? Къде е също така Областния управител г-н Чанев? Не са ли поканени?

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен31/7/17 15:35

    С ПАРИТЕ ОТ ДАНЪЦИ СИ ПРАВЯТ ПОЛИТИЧЕСКО МЕРОПРИЯТИЕ АЛОООО КЪДЕ СТЕ СЪВЕТНИЦИТЕ ОТ ДРУГИТЕ ПАРТИИ

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен31/7/17 18:19

    Всичко беше много добре, само дето Ивана не е беше правилният избор.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.