Единствено нашенки се разхождат по този начин в гръцките курортни селища край най-близките плажове след ГКПП „Маказа”. Естествено те събират погледите на местните, дори променяйки „микроклимата” на нравите им…
24rodopi.com
Четете в новия брой на „Родопи voice
100 километра за 3 часа
Докато другите още спят….„Маказа” - дългият ад по пътя към рая;

Добрата новина на границата е – няма ТИР-ове и автобуси! А и скоро няма да има;
На ГКПП „Златоград“ опашки няма, но до Ксанти следват завой след завой.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/7/17 22:28

    /ziko/sis sibirane na pogledi ne stava rabotata.tryabva nykoy da ya uvaji.eh,kato ya gledam, edin ne,no nyakolko horica tryabva nay kulturno da ya uvajat,ce da i se digne samocuvstvieto.kvo da pravim,nali sme u gricko.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен7/7/17 09:12

    нямаше ли нещо по хубаво за снимане ? Ще ме откажете да ходя на море...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен7/7/17 09:21

    Че какво нередно има,християнска държава с европейски принципи,супер.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен7/7/17 11:15

    Аааауууууу аааааауууууу аааааууууу

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен7/7/17 19:03

    До 09:21: Много си ограничена и с комплекси. Явно си от тези, където имат крещяща нужда всички да ги забележат. Гърция, че е християнска държава няма общо с общо приетото морално поведение. Но то от такива, като теб, такива, като тази дебело крака и дебело гъза ще се чувстват значими. Обикалял съм доста морски дестинации, но такива по цици и по прашки само тук в бг съм виждал и всички те са комплексирани пачи. Един човек стъпил здраво на краката си няма нужда да се показва, напротив даже не иска да го забелязват.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.