Повечето студенти от Кърджалийско предпочитат за няколко месеца през лятото да работят и да трупат стаж.
21-годишният Денис Сали от ардинското село Башево е само един от тях. Той е студент втори курс в Тракийския университет в Стара Загора, специалност „Медицинска рехабилитация и ерготерапия" и за втора поредна година работи като бармaн. Иска през летните месеци да заработи повече пари.
Гюнер ШЮКРИ
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/7/17 21:21

    Браво Денис!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен6/7/17 21:33

    Навремето имаше паралелки за готвачи и сервитьори
    Знаеха на кой вилицата да се лага от дясно или отляво зависимост от кухнята или дали е първо или десерт
    Сега туристите като идват чакат с часове
    Трябва да има поне курсове за сервиТЬОРИ

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.