„Традициите са хубаво нещо. Особено приятно е тържеството „почерпка за новородено“. Хубаво, хубаво, ама ако си решил да почерпиш за новородено бебе близки и приятели в кърджалийска закусвалня, може накрая да не ти е толкова хубаво…
Аз съм ваша читателка и искам да разкажа как хем ми се искаше да удуша съдържателите и персонала на тази закусвалня, хем да не разочаровам щастливите родители за грешния им избор на обществено заведение за хранене. Бяха се спрели на закусвалня „Р…“ (в градската градина, до Паметника на освободителите).
Поднесоха ни чинии с пилешко месо с ориз. Цялото бутче в моята чиния беше в перушина. Не го докоснах. Погледнах в чиниите на другите жени на масата - същата картина. Пилетата не са били почистени. Друга тема е как са стигнали до закусвалнята.
Обърнах се към човека, отговарящ за нашата маса и му направих забележка за качеството на храната, която предлагат на хората. Попитах го той дали се храни в тази закусвалня.
Господинът каза, че ще ми смени порцията и толкоз. Отказах. В крайна сметка, щом веднъж са ти поднесли пиле с перушина, какви ли изненади има още в кухнята?“, пише до 24rodopi.com възмутена кърджалийка.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/7/17 08:28

    Така се правят пари в Бъэлгария да ти сервират не пиле с перушина , а само перушина от пиле .Къде са БАБХ .Всичко е боклук след 10-то ноемврийска престъпна демокрация на престъпници ,бандити и мафиоти

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/7/17 08:46

    Натурал бе абла, натурал

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/7/17 09:03

    kendın pısırıp yeseydın ozaman

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/7/17 10:22

    Яко се изпълняват поръчки на конкуренцията.Като си намерил перушина защо не отиде да го смениш ястието а направо във сайта пращаш.Аман от мишки, аман от тъпаци комплексирани.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен26/7/17 11:26

    bio,bio veseli kokoshki

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен26/7/17 12:54

    Защо не кажеш името на заведението , всички да разберат

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен26/7/17 15:23

    И ифтара беше там !Какво ли са яли хората?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен26/7/17 16:02

    Да не искаш пилето да е с вълна?

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен26/7/17 19:25

    Togava slivi li imashe v ustata ili k...

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен26/7/17 21:11

    Pileteta s pera e nishto! A za chorbite kakvo da kajem, hvana ni raztroystvo plus tova sa i voda nqma mrIvki i vatre!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен26/7/17 21:52

    Радвайте са че не ви дадох кюфтета с червеи

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.