При голям интерес премина приемният ден на народния представител от ДПС Адлен Шевкед в Ардино. Срещите се проведоха в Общинския клуб на ДПС. Основна част от питанията бяха свързани с въпроси, касаещи проблеми в малките населени места, безработицата, недостига на питейна вода и нуждата от икономическа и социална стабилност в региона.
„Хората идват да се срещнат, виждайки в народните представители от ДПС верен и отговорен партньор. През годините ДПС винаги е защитавало правата и свободите на всички свои симпатизанти, членове и български граждани. Знаейки, че ДПС не е във властта, гражданите търсят подкрепа и чуваемост на своите проблеми, вярвайки, че депутатите от Движението ще направят всичко, което е от техните компетенции да доведат до знанието на обществеността и властимащите", коментира след приемния ден Адлен Шевкед. Тя обиколи местния пазар и центъра на града и се срещна с гражданите и гостите на Ардино.
Приемните дни на народния представител от Движението за права и свободи ще се провеждат всеки първи понеделник от месеца в часовете от 10 до 13.
Адлен Шевкед е зам.-председател на Комисията по икономическа политика и туризъм. Член е и на парламентарната комисия за наблюдение на приходните агенции и борба със сивата икономика и контрабандата.
Гюнер ШЮКРИ
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен3/7/17 18:02

    Браво на ардинци приемния ден е бил с пълен капацитет вижте снимките

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен3/7/17 18:04

    Ардино е побратимена община с община Нилюфер само за паркове мевлиди и ифтар
    Ако сте наистина побратимена община пратете поне един инвеститор
    намерете пазар на животните
    Направете противоракетна инсталация
    ама нерде Ямбол нерде Истанбул

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен4/7/17 01:04

    Adlen se dokazva i se spravq vupreki spunkite ot strana na nqkoi stari dps kadri nedavasti i neiskati da davat put na novi lica i rabotqt sestu hasan azis i negoviqd ekip tova vaji osobenno za momchilgrad i 4erno4ene!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен4/7/17 08:43

    Тези проблеми не са отсега...Колко други ги чуха и какво-нищо.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен4/7/17 15:57

    bravoo amma kalabalik ima

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен4/7/17 20:51

    byagayte v evropa

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.