Общинските съветници от ДПС в Крумовград провалиха днешното 20-то заседание на ОбС като не се явиха в заседателната зала. Така за пореден път демонстрираха безотговорност към проблемите на общината и безразличие към потребностите на нейните жители, алармират съветниците от групата на ГЕРБ. Осуетено бе гласуването на транспортната схема за специализиран превоз на деца и ученици, подлежащи на задължителна подготовка и обучение, което ще забави във времето провеждането на обществените поръчки. Остана без решение издаването на 10 записи на заповеди от Община Крумовград по различни европейски проекти, с което се забавя и тяхната реализация, а те са важни за града, защото са свързани с повишаване на енергийната ефективност на сградите на Гранична полиция, РС „Пожарна безопасност и защита на населението", Районното полицейско управление и другимногофамилни жилищни сгради и такива, които са част от образователната инфраструктура. Отложена във времето бе промяната в решение на Общинския съвет, касаеща закупуване на машина за сметопочистване – изключително необходима, особено в летните месеци, както и въпроси, свързани с отпускане на еднократна парична помощ на лица и семейства от общината при тежки случаи, изброяват съветниците от ГЕРБ. „Явно за съветниците от ДПС е по-важно да демонстрират надмощие, проваляйки узаконяването на важни за жителите на общината решения. Отказваме да бъдем заложници на интересите на хора, избрани от същите тези жители с надежда за някаква справедливост", категорични са от ГЕРБ – Крумовград.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/7/17 17:19

    Съветниците от ГЕРБ бяха дошли на сесията по къси гащета ,по това може да се съди колко са сериозни и те!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/7/17 18:20

    Само ще помоля в същия ред на мисли съветниците от ГЕРБ да цитират днешната ПРОСТАШКА и нецензурирана реакция на колежката им г-ца Добрева.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/7/17 18:22

    Виси д...то на съветничката. До другата седмица е времето за отлагане. Сами преценете дни са това и колко труд е да се напише статията. Вместо да се питат централата на ГЕРБ какво ни очаква в Крумовград, тръгнали статии да пишат.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен5/7/17 22:14

    ами вече е крайно време окръжното ръководство на герб да предприемат смяна на ръководството на герб в крумовград.излагация голяма.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен5/7/17 22:39

    ужасссссссссссссссс

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен5/7/17 23:29

    До коментара за Добрева прекалено интелигентна и достойна за уважение ли4ност .но за съжаление съветници като нея са рядкост. Успех Венета плододава6то дърво се замерва да не ти пука Гюнай

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен5/7/17 23:59

    Всичко е заради кинтите,някои се нагушиха, а останалите само пляскат,но започнаха да се осъзнават;

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен6/7/17 08:37

    Ако ГЕРБ и за напред иска да има подкрепата на хората изцяло трябва да се отърве кадри с депесарски манталитет.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен6/7/17 09:04

    МНОГО ГОЛЯМА НУЖДА ОТ ПОЧИСТВАНЕ НА КЪЩИЧКАТА НА ГЕРБ КРУМОВГРАД.КАРАЯНЧЕВА ОБЪРНИ ВНИМАНИЕ.НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ВАС.МНОГО ГРЕШНА ПОЛИТИКА.НАЗНАЧАВАТ СЕ САМО РОДНИНИТЕ НА ПРЕКАЛЕНО ИНТИЛИГЕНТНАТА - ДО 23:39

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен6/7/17 09:31

    Ако останалите съветници притежаваха поне на половината от човечността, искреността , добротата на Венета Добрева, но нали е по-лесно да плюеш, отколкото да имаш куража ясно и с открито лице да изразиш своята позиция и да надаваш глас за нередностите, както към чужди, така и към свои.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен6/7/17 13:19

    "Остана без решение издаването на 10 записи на заповеди от Община Крумовград по различни европейски проекти, с което се забавя и тяхната реализация" - не ставайте смешни, ако не разбирате от проекти почете малко и се образовайте.Реализацията на проекта не е свързана с получаването на аванс. По даден проект може да поискаш аванс а ноже и да не поискаш, ако имаш средсва да разплащаш разходите. Общината си е направила сметката, а забавянето със седмица не от значение. Не заблуждавайте народа за да си пишите активи- некомпетентно е и е смешно. Гражданите на Крумовград са интелигентни и прекрасни разбират за какво иде реч.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен6/7/17 14:26

    Колко много Ви заболя. Общината няма пари да се усмихне, когато стане въпрос за гражданите. Всички много добре виждат игрите за надмощие в ДПС и хората стават заложници на това.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.