След 20 години футболните ветерани на „Родопа" от ардинското село Бял извор ще изиграят приятелска среща. Двубоят ще се състои в неделя от 19 часа на мултифункционалното игрище в кв. „Диамандово".
Идеята за мача е на бившия играч на тима Иван Панайотов от пловдивското село Куклен. Двата отбора ще бъдат селектирани от Иван Панайотов и ардинския бизнесмен Метин Солак, бивш футболист на „Родопа", играл и за ‚Юнак" в Югоизточна „В" група. Потвърждение за участие в мача са дали Фахри Ахмеджик от Бял извор, Иван Ганев от Кърджали, Нури Кълъч от Кипър, Веселин Козуев от Холандия. Сред ветераните се очаква да бъде и кметът на Бял извор Зехни Емин, също бивш футболист на „Родопа".
ФК „Родопа е основан през 1958 г. от група младежи и командировани учители в Бял извор с цел участие на общинските турнири по футбол в Ардино, както и участие в областното и зонално първенство. Отначало отборът се е казвал „Миньор", но впоследствие е преименуван на „Родопа".
Гюнер ШЮКРИ

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.