Кърджалийският шериф – така Нова телевизия нарече областния управител Никола Чанев, излъчвайки на живо от един от завоите на пътя Кърджали - Ардино. Чанев разказа подробности за инцидента в петък.
Както вече 24rodopi.com писа, областният управител Никола Чанев предотврати тежко ПТП на пътя Ардино – Кърджали, задържайки мъртво пиян шофьор зад волана на „Опел" с кърджалийска регистрация в района на село Кьосево. Около 13,30 часа, на връщане от обиколка със заместник-министъра на земеделието, храните и горите Атанас Добрев в горски масиви, заразени с корояд, служебният автомобил на областна администрация засече водач във видимо неадекватно състояние, извършващ некоординирани маневри на платното и застрашаващ сигурността на движението. По настояване на Чанев шофьорът бе изведен от колата, а ключовете му отнети до идването на контролните органи. Областният управител сигнализира „КАТ – Пътна полиция" и поиска спешната им намеса за неутрализиране на водача и проверка на правоспособността му, заради явна заплаха за останалите участници в движението. Пристигналият на място пътен патрул установи, че нарушителят е 29-годишен мъж от с. Кобиляне, който призна, че е злоупотребил с алкохол и че не му се случва за първи път да кара в нетрезво състояние. Взетата му с дрегер проба обаче надхвърли и най-смелите очаквания – апаратът отчете 3,35 промила.
Водачът ще бъде съден по бързото производство.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/7/17 09:14

    Тука в Кърджали ние не гледаме за кого гласуваме просто ни казват кои номер и готово а след това може да ни е..б..е колко си иска.Прост народ най лесно се манипулира .

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/7/17 09:14

    Поздравления! Вземете поука от шерифа безразлични люде към всичко, което ни заобикаля- корупция, кражба, проституция, наглост, нахалство и т.н!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен23/7/17 10:25

    Човека си кара колата на никой не пречи не е направил катастрофа.и отгоре на това.го рекетират.като му свият ключовете.недейте закача тоз дето си върви по пътя.само господ съди.знайте.останалото.е омраза.Не НаОМРАЗАТА.недейте пречина тоз който на никой нищо не е направил.никой не печели от злината.омразата.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен23/7/17 11:26

    Като областен шериф да вземе мерки за безопасно преминаване покрай заведението в северния край на Кораба.Там собствеността е на държавата и Областния управител е наложително да освободи пешеходната алея за преминаващите граждани от пречещите дървета, палми и стъклени пристройки.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен23/7/17 12:15

    Ако срещнеш такъв човек и той както си кара и удари детето ти пак ли ще твърдиш, че не е станало кой знае какво?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен23/7/17 13:34

    10,25 ti seriozno li govoris ,s nad 3 promola alkohol ne e precel na nikogo taka li

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен23/7/17 14:42

    Как ще докажат,че този човек е карал колата. Той може само да е седял.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен23/7/17 20:40

    До13:34-ти гледаш нещата от твойта гледна точка,и се научи да пишеш,-думата промила а не промола?-да не те върна в 1ви клас))-ударил ли е някой не ,катастрофирал ли е ?не.иии да ти кажа че има хора които и да пият и да не пият са по добри в шофирането.си.тва е дарба божий.;-и още думи за друг коментар-за това че .-1во.това дете не расте в баира.там където кара шофьора.2-ро.детето е със придружител.задължително.и на пешеходна не напразно.пише огледай се.така че на детето ми ако се случи същото.първо аз съм виновен а не все другите да са виновни за грешките ни.!(((

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен24/7/17 08:28

    Г-н областен управител,не винаги е полезна медийната изява.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен24/7/17 14:12

    до 10.25 ти идиот ли си.........

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.