Той е добър партиен строител, но анализите не са силната му страна.
Той борави отлично с английския език, но за близо 1 000 дни у нас не успя да научи (в преносен смисъл) езика на турците в България.
Той остана 3 години в толкова важната за Турция България, а от есента ще бъде в толкова далечната за Турция Гватемала.
Той наследи имена-емблеми в градежа на моста за приятелство между Турция и България, но остави в наследство чувството, че някой се опитал да взриви този мост на комшулука.
Той е суетен и внимателно следи в косата му да не се появи предателски бял косъм, но самият се опита да боядиса в черно и бяло региони като Кърджали.
Той вкара Лютви Местан в приказката „слугата от Сарая поведе партийна дружина“,  но приказка с край, който никак не се хареса в Анкара.
Той римейкна Възродителния процес във всеки дом на турци в България, той им развали рахата.
Той разочарова Ердоган, подвеждайки го, че турците в България имат нови водачи. Голяма грешка.
Той е сочен за съставителят на оня черен списък „158“, който вече е редуциран до 77 души със забрана за влизане в Турция. Кой си ти, че да наричаш хората „терористи“, защото не са играли играта по твоята свирка!? Този свят на султан Сюлейман не е останал, на един Сюлейман Гьокче ли ще остане (биха римейкнали мъдрите турци)!
Той се казва Сюлейман Гюкче и вече няма да бъде посланик на Република Турция в България.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

23 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/7/17 09:58

    Политиците от 27г ако работеха както ГЬОКЧЕ за турската етнос в БГ сега област Кърджали щеше да е ЛАС ВЕГАС ИЛИ МАЛКА ШВЕЙЦАРИЯ

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27/7/17 10:35

    ПРЕДАТЕЛ

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен27/7/17 10:38

    До 09:58
    Млъкни бе Фетиш. Имамите се опитахте да ги правите политици. Това да не ти е Анадола. Аре дим да го няма този нещастник!

    ОтговорИзтриване
  4. Галя М.27/7/17 10:38

    Браво на автора на текста! Сюлейман Гьокче се размина тотално с общо приетите правила на дипломацията и дипломатическите умения - неподготвен, самовлюбен, недиалогичен. Той не само не допринесе, а навреди на отношенията между България и Турция.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен27/7/17 11:23

    Този гьонсурат отдавна трябваше да бъде обявен за персона нон грата,а екзактния овчар от Островица Камен Зедаров Павлето в зандана

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен27/7/17 12:24

    Idva po dobar dps tryabva da se cisti

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен27/7/17 13:45

    Довечера щяло да има празненство на дпс за това че си отива Гьокче
    Но май ще скачат от трън на глок
    Новия е бил един от Стратезите на Ердоган

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен27/7/17 13:48

    Някои хора да разберат едно никой не е в новата партия нито заради Местан нито заради Гьокче
    Ние които сме в тази партия повечето може да мислим и в тази партия не мислят вместо нас от сараите
    А в предишната партия дпс нямаше право да мислиш а вместо теб мислеха от сараите

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен27/7/17 13:50

    Suleyman aga her zaman iciri kapin acik cok tturk aylesinde kapilari sizin iciri
    Simdi size karsi olanlar ye madi durum iciridir ye zaman geldimi anlaciklardir
    Basaliral ve candan tesekurler

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен27/7/17 15:15

    Екзактния - посланик в Хондурас. Да си гостуват семейно с този в
    Гватемала !Там няма да е като в Русия - визи не се искат !

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен27/7/17 17:21

    Койте се смее последн той се смее най добре

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен27/7/17 17:37

    Браво на предишния, който си остави хубавата работа за да не ни предаде....

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен27/7/17 18:27

    Александър Йорданов Александров added 2 new photos.
    3 hrs
    НЕУДОБНИ ДУМИ: КОЙ КАКТО СИ ПОСТЕЛИ!

    Посланикът на Р Турция у нас Н.Пр. Сюлейман Гьокче получи ново назначение – посланик в далечна Гватемала. От дипломатическа гледна точка това е "понижение", доколкото мисиите в съседна страна или в някоя от "големите сили", се смятат за най-престижни. Такава бе и мисията му в България – престижна. Но тези мисии са и най-трудни. От гледна точка на здравето, обаче, Гватемала е от райските места на земята. Там почивният ден е всеки ден. Едва ли турско-гватемалските отношения са на равнището на българо-турските. Така че Гьокче ще има време и за спомени да напише. Пък и се оказа, че не той вкарва бежанците у нас, а функционери на т.нар. "патриоти" – и не само ги вкарват, ами ги и прекарват. Българският пишман патриотизъм, в този смисъл, се прояви като скъпа таксиметрова услуга. Обвиниха Гьокче, че се намесвал в българските работи. Аз не съм чувал по-голяма глупост от това. Защото в сравнение с действията на руския посланик Макаров "намесата" на Гьокче, ако изобщо е имало такава, е била като полъх на Босфорски бриз. Докато това, което докара у нас Макаров, си бе и продължава да бъде, направо сибирски студ Но... това е положението. Сибирският студ остава у нас. И ние, магаретата, сме в неговите ледени обятия. А Гьокче отива там, където хубавите дни не свършват. Съдба.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен27/7/17 21:38

    Toy ni otherta pitya nie che go gradim.grugiya pit nyama da bide 158...a 1058 nejalani predateli...O bize yolu çizgi biz o yolu var gücümüzle inşa edecez .birtakı sefere 158 değil 1058 olacak .hainler. bugibi hainler Bulgaristan'daki musulmanlakin önünü kapatiyorlar.onları domuz.eti yemeye teşvik ediyorlar.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен28/7/17 07:33

    Suleymane kato si trigvas vzemi Siban ali agent pavel i agent bahri omer podaryavameti gi ot sirtse niee turtsite v bilgariyz

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен28/7/17 07:37

    Заедно с Павел Местанов,бахри юмер, хафъзов -истерика байрамалито отиват да правят ДОСТ в Гватемала. Гьокчето е най простия псевдодипломат който съм чувал и виждаал досега. по забутано място от това е на ....... гелосан самовлюбен перекенде

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен28/7/17 09:19

    Не само него го местят,а още 30 други депутата господа.Недейте да бъдете съдници никой не е виновен за политиката в България ние нямаме партии,които да мислят за народа и да работят за народа,те работят за ТЯХ СИ и СИЕ това да ви е ясно.Най голямото наказание е да ги съдиме на изборите...

    ОтговорИзтриване
  18. zaferiyus28/7/17 11:37

    Днес Българската преса представя отиващия посланик Сюлейман Гьокче като провалил се посланик и разиденител на Турското малцинство в България.
    Още малко и ще обявят че България за сетен път се освобождава, този път от посланик.
    Но дали е така.
    Посланикът беше един много добър човек и съпричастен към съдбата на Турското малцинство в България.
    Той като посланик на държава която е гарантиор за правата на Турското малцинство в България е изпълнил великолепно своите задачи и е присъствал на наши празници или възпоменателни митинги.
    Тези негови постъпки дразнеха Българския национализъм и спъваха продължаващата асимилационна политика.
    От друга страна Измисления етнически модел на заслужилия доктор професор амед доганович претърпия крах със създаването на ДОСТ, за което естествено обвиниха Посланика.
    Да той си отива но оставя направеното от него, оставя едно начало което ще докара края на дпс еоод и асимилационната политика в България.
    Естествено ще дойде друг на негово място които ще продължи неговите постъпки.
    Нито Българската преса нито дпс еоод да не се радват че си отива, идващият ще е по обигран и по безкомпромисен.
    Всеки средно грамотен човек знае че посланиците са на ротационен принцип което значи че с течение на времето ги преместват.
    Посланикът ГЮКЧЕ има силни позиции в Велика Турция и е един от най доверените хора на Ердоган, той е бил винаги честен и е успявал винаги в миналото затова да се тръби че е бил такъв или онакъв няма да хване дикиш.
    Ние сме му много благодарни и винаги ще е добре дошъл в България.
    Пожелаваме му здраве, успехи и дълголетен живот.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен28/7/17 12:12

    Простите и некадърните и пастирите могат да обидят умните можещите свръх силните и кадърните. това е България най слабата нация в Евро Съюза.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен29/7/17 06:19

    На добър път Сюлейман Гьокче,ти си един от нас благодарим ти за всичко сторено от теб.

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен2/8/17 09:30

    Zaşto za predişnite poslannitsi ne se govoreşe mnogo? S. Gökçek immaşe na um:" Komşu komşunun külüne muhtaçtır" ( Sısed se nujdae dori ot pepelte na sıseda si)

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен28/7/19 13:50

    asil predates Ahmed dogan
    20 tane bodigart verdi ruslar
    Bu yaz

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.