Улица „Пети декември“ в кв. „Байкал“ е ремонтирана благодарение на общинските съветници от ПП ГЕРБ, които ангажираха усилията на „ВиК“ и пътните служби в подмяната на водопровода за питейна вода и възстановяването на асфалтовото покритие. Това се казва в съобщение на ГЕРБ-Кърджали, по повод коментара на общинския съветник Ферди Мурад за ремонтираната улица в квартал „Байкал“.
„Новината е радостна за кърджалийци, които живеят на ул. „Пети Декември“ в кв. „Байкал“,  особено за майките с деца, които посещават детският кът наблизо. Досегашното състояние на улицата беше отчайващо, но от днес нататък гражданите могат да се радват и безпрепятствено да се движат по възстановената улица на квартала. Днес (петък – б. р.) бяха направени кърпежи, благодарение на които по нея могат да придвижват майки с колички, както и всички кърджалийци“, коментира застаналият върху новия асфалт Мурад.
„Ферди Мурад няма абсолютно никаква заслуга за това и изявленията му пред медиите са меко казано неуместни“, реагира общинският съветник от ГЕРБ Камелия Василева. „Още през есента на 2015 г по време на кампанията за местни избори хората от квартала поставиха пред нас въпроса за належащия ремонт на ул. „Пети септември“, която освен от местните жители се ползва и от майки с деца, посещаващи детския център, а зейналите дълбоки кратери затрудняваха движението и на пешеходците, и на моторно-превозните средства. Тази улица бе разбита като след бомбандировки, хората за своя сметка запълваха дупките с чакъл, а тръбите не бяха подменяни от 50 години“, припомни Василева.
„Реконструкцията на водопровода и новата настилка са изпълнено предизборно обещание на ГЕРБ. Градът ни, уви, има достатъчно проблеми, върху които колегата Ферди Мурад би могъл да се концентрира и с чието решаване да се захване“, изтъкна съветничката от ГЕРБ.
От партията предоставиха и две снимки.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/7/17 18:58

    Циркът между ДПС и ГЕРБ избива на простотия

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен22/7/17 20:18

    Как така герб има заслуги....с помоща на суджиците ли ...много ясно е че улицата е ремонтирана с парите на данъкоплатците,герб строи магистрали ,герб безплатно санира,герб освежава НДК-софия.....вижда се как се ремонтира навсякъде с помоща на герб,кражби на милионниии и милиардииии,къде с кашкавал,къде с тонове суджуци,къде с еленско филе....разбрахме що е герб

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен22/7/17 20:41

    А суджук кога ще раздавате?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен22/7/17 21:07

    А суджук ще давате ли?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен22/7/17 21:28

    ГЕРБ И ДПС СА ЕДНО ЦЯЛО.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен22/7/17 23:47

    ГЕРБ=СУДЖУК

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен23/7/17 12:55

    Еми тъка г-ин или г-жо анонимен заслугата е на ГЕРБ защото от другите партии никой нищо не направи да се ремонтира улицата аз си знам колко колички изпотроших за десет години дори и да е с парите на данъкоплатците но благодарение на ГЕРБ.Защото тези пари можеха да идат пак другаде.Мниго съм радостна от това благодаря на ГЕРБ

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.