Темата за натоварения трафик през ГКПП Маказа през активния летен сезон беше обсъдена като текуща точка на сесия на общинския съвет, председателят на групата съветници на ПП ГЕРБ в Кирково Дамян Кьосев или не е слушал добре или не е бил в залата, това заяви председателят на общинския съвет в Кирково Сали Рамадан.
Реакцията на Рамадан е по повод информацията, изпратена от съветниците на ГЕРБ до медиите, където се твърди, че темата за трафика по Маказа не е била разглеждана на сесия, се казва още в съобщението на пресцентъра на Община Кирково.
По-рано с декларация общинските съветници в Кирково призоваха спешно да се подобри работата на граничните служители на ГКПП „Маказа", за да не се допускат огромни опашки и часове чакане на пункта.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен14/7/17 15:49

    Как точно сесията ще реши проблема с опашката?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен14/7/17 15:50

    Малоумници!Не направиха един свястен път с едно голямо КПП, все всичко трябва да се прави по десет пъти и да се разсрочва в годините.Като гледам с какво темпо взимат решенията си и правят нещо, имам чувството че някой хора си мислят, че живота е 1000 години.Действайте и до година вече да е на ред всичко.За какво ви се плаща бе ахмациииии.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен14/7/17 15:51

    Спешно да се подобри работата на граничните служители ли? А защо общинският съвет реши, че те не работят? И как общинският съвет прецени, че проблемите на пункта са следствие от недобрата работа на служителите? Не разбирам.За всеки грамотен човек е ясно, че е нужна трета лента, че пунктът не е строен, за да поеме такъв поток от коли.Това е проверка.Кой носи отговорност, ако се случи проблем. Общинският съвет ли? За какво призовава съветът? Ако там служителите са некомпетентни, ще ги уволнят., но това трябва да се докаже- не може просто така да се хвърлят думите в пространството. Не е редно.И не могат служителите да поемат отговорността за създалата се ситуация. Смятам, че разумният човек не би си позволил да дава некомпетентни съвети . Все пак в случая Общинският съвет би трябвало да си тежи на мястото.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен17/7/17 12:57

    Защо не се занимавате с неща ,които са Ви по силите.Проблема с ГКПП"Маказа" не е работа на общинския съвет.Не можете да си надскочите боя.Общинския съвет да реши проблемите с моста за с.Еровете,язовирската вода за с.Китна,Могиляне,Каялоба,питейната вода за с.Пресека,а не да се занимава с независещи от тях проблеми.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.