На 12 август е първият кръг в Югоизточната Трета лига, жребият ще се тегли на 2 август

23-ма футболисти на „Арда“ са участвали в 5-те контролни мача, изиграни в последните две седмици в Банско и Пловдив. Старши треньорът Елин Топузаков ще представи новия тим пред кърджалийските фенове на 5 август. Приятелската среща с „Димитровград“ започва от 18.30 часа на стадион „Дружба“ .
Припомняме, че в подготвителния период „Арда“ постигна 3 победи и 2 равенства. Нашите победиха дори елитния македонски отбор „Победа“ Прилеп.
Целта на „Арда“ е първото място
в Югоизточната Трета лига, което ще даде право на кърджалийци да играят във Втора професионална лига от есента на 2018 година. В разширения състав са включени 24-ма състезатели.
18 отбора ще участват в първенството, жребият ще се тегли на 2 август в Пловдив. Първият кръг е на 12 август.
24rodopi.com
На снимките и видеото:
Топузаков наблюдава дали играчите му изпълняват тактическите задачи по време на двубоя "Арда" - "Евроколеж", спечелен от нашите с 3:1;
Голът на Ахмед Осман срещу пловдивчани

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/8/17 14:40

    КОИ СА ТЕЗИ 23ма футболисти? Дайте имена, състав, кой на какъв пост играе, кратко инфо за футболиста..................

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.