ФК „Арда“ е с три точки и голова разлика 4:0 след първия кръг в първенството на Югоизточната Трета лига. Както вече 24rodopi.com писа, нашите постигнаха убедителна победа при гостуването си във Свиленград.
Още във втората минута Вълчан Чанев плонжира пред стража на домакините и вкара красив гол с глава (на снимката), след точен пас на Владислав Мисяк.
В 10-тата минута бившият „левскар“ Мисяк отбеляза за 2:0 след центриране отдясно на Георги Кременлиев.
Таранът Ахмед Осман получи извеждащ пас от Митко Плахов в 41-ата минута, надбяга защитата, елиминира вратаря и... прати послание, че Елин Топузаков и дружина ще се борят за първото място в групата - 3:0.
През втората част Чанев отново се разписа за 4:0 в 64-ата минута. Голмайсторът бе най-съобразителен в наказателното поле на домакините при изпълнение на корнер от Атанас Чепилов.
Вижте как паднаха 4-те гола във вратата на "митничарите":

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен14/8/17 01:21

    И на север и на юг,само АРДААА и никой друг! Отлично начало,браво момчета,браво мъжкари!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен14/8/17 07:14

    Браво!Дано продължават все така, и най-важното, спонсорите да са живи и здрави, и не на последно място, платежоспособни.Защото кадърни футболисти има, ама никой не ще да се раздава, без пари.Още веднъж ги поздравява, и на добър път?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен14/8/17 21:53

    Мисля че трябва да се въведе входни билети,поне от 2 до 5лева.ще е по стойностно и ще сме по привързани към отбора ни.Те наистина заслужават.също така съм абсолютно сигурен че отбора ни ще има повече стимул на игра.с повече желание и самочуствие на играчите ни.Вярвайте ми.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.