„Може ли от консумация на пържен шаран да се стигне до хранително натравяне? Да, случи се, за съжаление“, това пише в писмо до 24rodopi.com кърджалийка, която била с детето си на вечеря в рибен ресторант в квартал „Веселчане“.
„Решихме да хапнем риба и затова посетихме заведението. Два часа след консумацията на салата със зеле и моркови, пикантни картофи и пържен шаран, се озовахме в „Бърза помощ“. Детето ми изповърна червата си, както се казва. Със симптоми на хранително натравяне – повръщане и разстройство, се оказах и аз. Лечението на детето продължи 5 дни“, посочва кърджалийката.
На снимката: Този шаран е изпържен и сервиран в читаво заведение
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/8/17 11:09

    Същото се случи с мен в елитно заведение във Възрожденци.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен12/8/17 11:13

    И айран ако е пило е нормално да се натрови какво толкова ако не ви харесва си го изпържени у вас защо веднага плюете по заведението и т.н

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен12/8/17 12:15

    Много неприятна случка. Ако дресинга към салатата е бил с майонеза проблема е от него. Малко вероятно е да е шарана.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен12/8/17 12:51

    Qj salata,zasto qdes riba v tova goresto vreme?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен12/8/17 14:07

    Защо забравяте, че е лято,чревни вируси и бактерии има навсякъде!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен12/8/17 15:23

    Същото се случи с мен в заведение във Възрожденци не са пресни шараните!!!!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен12/8/17 18:50

    sas staro olio parjat vav celiat grad kade se prodava na 4 5 dni smenqt olioto

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен13/8/17 07:02

    Всичко е до хигиена.Същото е и на язовира.Хората масово се оплакват

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен14/8/17 11:07

    ЗНАЧИ НЯМА ГО ВЕЧЕ КОНТРОЛА ПО ЗАВЕДЕНИЯТА... КЪДЕ Е ХЕИ, КЪДЕ СА ИЗОБЩО КОНТРОЛНИТЕ ОРГАНИ. А И ВЕЧЕ СИ МИСЛЯ, ЧЕ ТЪРГОВЦИТЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА САМО ПЕЧАЛБАТА. ЩОМ В "КАУФЛАНД" СИ КУПИХ ОРИЗ С ЧЕРВЕИ.......НЯМАМ ДУМИ....А И ДА ИМАМ, КОЙ ЛИ ЩЕ МЕ ЧУЕ!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.