Футболен клуб „Арда“ прати сигнал до всички отбори в Югоизточната „В“ група: Ние сме най-добри, искаме първото място и класиране във Втора професионална лига!
Така може да се хроникира представянето на „сините“ и резултатът от гостуването им в Свиленград в първия кръг от първенството в Югоизточната Трета лига.
Още във втората минута Вълчан Чанев се разписа с глава за 1:0 след точен пас на Владислав Мисяк. В 10-тата минута бившият „левскар“ Мисяк отбеляза за 2:0 след центриране на Георги Кременлиев. Таранът Ахмед Осман получи точен пас от Митко Плахов в 41-ата минута и прати послание, че Елин Топузаков и дружина ще се борят за първото място – 3:0.
През втората част Чанев отново отбеляза – 4:0 в 64-ата минута. Голмайсторът бе най-съобразителен в наказателното поле на домакините при изпълнение на корнер от Атанас Чепилов. Вижте 4-те гола във видеото долу.
С изразителната победа, играчите на "Арда" направиха най-хубавия подарък за рождения ден на техническия директор Емил Кременлиев.
Югоизточна Трета лига, сезон 2017/2018, I-ви кръг:
11 август, петък, 18:00 часа:
Миньор (Раднево) - Гигант (Съединение) 1:0
12 август, събота, 18:00 часа:
Ямбол - Верея 2 3:2
Борислав (Първомай) - Раковски 1:0
Асеновец (Асеновград) - Карнобат 0:3
Загорец (Нова Загора) - Розова долина (Казанлък) 1:0
Сокол (Марково) - Атлетик (Куклен) 5:1
13 август, неделя, 18:00 часа:
Свиленград - Арда (Кърджали) 0:4
Тунджа (Ямбол) - Евроколеж (Пловдив) 2:4
Левски (Карлово) - Димитровград 4:0
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/8/17 20:08

    Bravo Ardaaaaaa sas vas sme pichove machkayte

    ОтговорИзтриване
  2. Дано да продьлжите така .И на север и на Юг само АРДА никой друг.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен13/8/17 20:41

    Пишете и състава ...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.