„Успях! Обичам България и много исках да я прекося от край до край пеша. Направих го по най-хубавата й част - по билото на Стара планина (около 650 км). При това не познавах нито един от участниците. Те се оказаха прекрасни хора – типично планинарски. Благодаря на всички, които ми помогнаха и вярваха, че ще успея. Това беше едно от най-големите изпитания през живота ми“, обяви бившият депутат от Крумовград и бивш зам.-министър на икономиката Юнал Тасим.
Прекосилият България в рамките на  националния поход „Ком-Емине 2017“ Тасим получи грамота от Българската федерация по туризъм за изминаване на разстоянието от високия 2016 метра връх до скалистия морски бряг.
През последните 10 години около 800 души са придобили такова свидетелство.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/8/17 15:48

    Браво Юнале! Герой си!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/8/17 19:02

    Да е копал, не е копал; да е превивал гръб някога, не е превивал.Защо да не прекоси и Антарктика, щом на яслата на държавата е откак се помни. Ама, че новина!? И аз изгубих време да реагирам

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен8/8/17 21:03

    Да беше копал градината на съчана той щеше да те почерпи

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен8/8/17 21:29

    Юнал е борбен човек, радвам се че е успял. Браво и нови успехи!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен8/8/17 22:55

    koi sachan bre

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен9/8/17 01:25

    Еййй значи злобна сган сте и затова сте зле и си седите в лай..та! Браво на момчето, не е герой, но пък вътрешното задоволство е голямо. Постигнал е нещо в личен план, сега остава да почерпи, като стори нещо за България и нейните граждани.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен9/8/17 11:32

    До драскачите критикуващи юнал тасим яд ви е че е умен, кадърен и преди всичко човек. А що се касае до окопаването на градината на съчана снаха му и внука му да си окопаят градината че яко са се угоили от аванти

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен9/8/17 23:30

    От сутрин до вечер да благодари на съчан задето видя парламента след отказа на снахата. Авторитет няма що, колко е кликнал за тази слава

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен12/8/17 17:27

    До последния коментар първо си много прост второ и тъп да те ограмотя малко съчана е длъжник на юнал. Ако не беше юнал снахата на съчана щеще да е още начална учителка по селата

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.