В България ще има предсрочни парламентарни избори. Кърджали първо ще има нов областен управител, а после нов кмет на общината.
Това е прогнозата на областният председател на БСП Милко Багдасаров.
БСП в Кърджали започна подготовка за предстоящите местни избори след две години. За това време партията трябва да покаже какви са възможностите й за промяна на политическата ситуация в общината, коментира по радио „Кърджали“ Милко Багдасаров. В същото време БСП отправи послание за предсрочни парламентарни избори по време на националния събор на връх Бузлуджа. Както вече 24rodopi.com 400 кърджалийски социалисти, водени от Багдасаров, стъпиха на историческата поляна под Бузлуджа.
“За нас в Кърджали това са две години, в които трябва да покажем лице и ресурс, особено на фона на това, което се случва в нашата област, да пожелаем друг тип управление, което да удовлетворява всички наши съграждани, жители на община Кърджали“, каза Милко Багдасаров. На въпрос на кого първо ще научим името – на областния управител или на кмета, Багдасаров отговори – „Мисля, че на областния управител, защото местните избори са малко по-подредена структура на този етап, отколкото това, което става в държавата.“
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/8/17 07:55

    А Багдасаров ще е пенсионер... Тая работа ще стане чак след като се пенсионираш, бе Милко.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен1/8/17 08:42

    Гладна кокошка , просо сънувала

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен1/8/17 09:22

    Ако се съберете всички партии БСП ГЕРБ РБ И ДОСТ тогава може да свалите ДПС от власт

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен1/8/17 09:23

    Ако до кметските избори не омаскарите сегашния областен той е една от фигурите за кмет на кърджали

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен1/8/17 10:15

    И пак с ДПС за ръчичка, нали! Огладняхте, огладняхте - много дълга е за вас и ДПС тази диета! Стойте далеч от властта, за нищо не ставате!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен1/8/17 22:51

    Споко, дотогава уличните кучета на всички ще им видят сметката.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.