Труп на прегазено куче стои на пътното платно между Кърджали и спирка „Джебел“ и е предпоставка за пътни произшествия, алармират пред 24rodopi.com водачи на МПС.
„Кучето е прегазено снощи. Днес вече се е подуло, наоколо вони. Мястото е под „Теклас“, на завой, по най-бързата отсечка по пътя към ГКПП „Маказа“. Някои шофьори развиват скорост от порядъка на 140-150 км в час в този участък. Изпреварвайки, те се изправят пред критична ситуация – да минат през трупа на животното или рязко да се приберат дясната лента“, твърдят водачите.
Междувременно шофьор премести трупа близо до мантинелата, но той все още се намира на място, опасно за водачите на МПС.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/8/17 12:57

    Да си лежи.....

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен6/8/17 13:51

    112 е решението

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен6/8/17 13:57

    Ми да не карат толкова бързо. Разрешената скорост не е 140. По пътя за съжаление има много сгазени кучета.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен6/8/17 14:13

    Към ада ли бързате?!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен6/8/17 16:44

    Вие пък само за кучета пишете. Молим,
    недейте! За кучета като чуем лошо ни става. Хората скоро няма да могат да посетят и гробището на Момчилград в Мамулица. Цяло кутило от 15-20 кученца, можещи вече да джавкат те посрещат на изхода на Мамулица към вилната зона. След месец всички те вече ще са в състояние да хапят. От там минават жени, възрастни, деца за поклонение, за вода, по градини. Нормално ще е някой да се погрижи за тях, да ги приюти до като не е станало късно.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен6/8/17 17:38

    Шерифа да се намеси ! Къде се скри ? Много бързо!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен6/8/17 18:11

    А вие вземете и спасете поне едно от тях,а не са само се жалвайте.Хората са виновни за това положение,не животните.А аз като чуя за ,,хора,,като вас -лошо ми става.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен7/8/17 08:34

    Редакцията,за каква скоростна отсечка пищете,до спирката за с. Глухар-60км/ч;разклона за Теклас-60км/ч;за Балабаново-60км/ч;за Момчилград-60км/ч......да не отиваме до Гърция.Пишете за пътя,колко пъти се кърпи/кърти/и в момента е с дупки по средата на пътното платна или пак ще стигнем до умрялото куче,то си лае-краденето си продължава.....

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен7/8/17 08:35

    Като ти е лошо от хората, върви при животните!Премести се в кучкарник или свинарник!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен7/8/17 09:32

    Ако ни става лошо от хората с гражданска позиция за ред и порядък "яндък анам". Значи живеем в два различни свята. Единия подреден, другия бардак.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен7/8/17 11:56

    На някой, ако му трябва дамъзлък да дойде и да ги прибере всичките. Не се правете, че ги жалите много. Дори и да е така, мястото не им им е там.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен7/8/17 16:33

    ДА СЕ ВЪВЕДЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНА КАСТРАЦИЯ ПО СЕЛАТА И СОЛЕНИ ГЛОБИ НА СТОПАНИТЕ КОИТО ОТКАЗВАТ ДА ГИ КАСТРИРАТ

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.