Аматьорският футболен отбор „Докторите" от Кърджали с капитан д-р Тургай Мустафа, началник на отделение „Уши, нос и гърло" в областната болница, гостува в ардинското село Млечино за приятелска среща с местния тим „Вардар". Мачът се изигра на мултифункционалното игрище и завърши наравно 5:5. Срещата бе наблюдавана и от кмета на община Ардино Ресми Мурад.
Головете за кърджалийци реализираха Мюрен Сали (3) и Гюнай Али (2). Точни за домакините бяха Айдън Ръфкъ (2), Суат Неджби, Бирджан Ръфкъ и Суат Муса.
През първата част млечинци, водени от капитана Алтънер Дурмушев, поведоха с 3:1, но през второто полувреме „Докторите" успяха да се доберат до равенството след хеттрик на централния им нападател Мюрен Сали, кмет на Башево.
За състава на „Докторите" играха още травматологът д-р Ахмед Юсеин, а вратата пазеше очният специалист д-р Ерай Дурмуш.
„Поздравявам домакините за спортменската игра и за добрата организация", заяви капитанът на „Докторите" Тургай Мустафа. Той уточни, че отборът се подготвя за приятелската среща срещу ветераните на „Верея" от Стара Загора, която ще се проведе в средата на месец август.
След срещата се проведе „трето полувреме" в местно заведение.
Гюнер ШЮКРИ
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/8/17 10:05

    Благодаря ви че ме информирахте за поредното космическо дерби в иначе скучният и неангажиран работен ден . А футболът в България с тези дербита се доближава все повече до този в Англия, Франция и Италия. Медал за участниците и автора . Поклон

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен2/8/17 10:52

    А,ти продължавай да ни следиш от местната кръчма"При Коцето" с една наливна бира в ръката.. Дано по този начин се доближиш още повече до английските си колеги..

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.