www.24rodopi.com

Обява

вторник, август 11коментара

Общинска администрация
на община Кирково,област Кърджали

на основание чл. 128, ал.1 във връзка с ал. 2 и ал. 12 от ЗУТ съобщава на заинтересуваните лица по смисъла на чл.131 от ЗУТ, че е изработен окончателен проект за подробен устройствен план – парцеларен план за изграждането на линеен обект на техническата инфраструктура извън границите на населените места и селищните образувания за обект „Нова въздушна електропроводна линия (ВЛ) 400 кV n/сm „Марица-изток”(Република България)- n/сm „Неа Санта” (Република Гърция), на територията на Република България”, на територията на община Кирково.

На територията на община Кирково,област Кърджали проекта за ПУП-ПП засяга поземлени имоти в землищата на с.Старейшино, с.Светлен, с.Самокитка, с.Секирка, с.Средско, с.Чорбаджийско, с.Вълчанка, с.Кукуряк и с.Тихомир.

Проекта за подробен устройствен план- парцеларен план е изложен в сградата на община Кирково, ул.”Дружба” №1, етаж ІІ, стая №11 и може да бъде разгледан всеки работен ден от 9.00ч. до 16.00ч..

На основание чл.128,ал.5 от ЗУТ в едномесечен срок от обнародване на съобщението в “Държавен вестник” заинтересуваните лица могат да направят писмени възражения, предложения и искания по проекта за подробен устройствен план- парцеларен план до Общинска администрация на община Кирково, ул.”Дружба” №1.

КМЕТ НА ОБЩИНА КИРКОВО: / Ш.Сюлейман/
Изпрати :

+ коментара + 1 коментара

Анонимен
1/8/17 10:43

Poradi shto ste tolkova nebrejni

Публикуване на коментар

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи