В област Кърджали има достатъчно свободна работна ръка, за да може да функционира още един завод за производство на части за автомобилостроенето. До този извод стигнал екипът от експерти на крупния инвеститор, който иска да строи база в района на бившето летище край Кърджали.
Голямата международна компания вече проучвала възможностите за строителство, твърди народният представител от Кърджали и зам.-председател на Народното събрание Цвета Караянчева. В Кърджали ще се произвеждат стоманени тръби за спирачните системи на водещи световни марки автомобили.
За разлика от каучуковото, това производство няма да замърсява почвата и водите, твърдят експерти.
Припомняме, че Караянчева обяви, че Кърджали ще разполага с Индустриална зона до 2 години. Тя ще бъде разположена в района на бившето летище, върху площ от 105 декара.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен3/8/17 16:36

    А знаете ли каква отрова излиза от тези заводи,знаете ли защо се увеличиха случаите на рак в област Кърджали,а задавате ли си въпроса защо тези маркучи не ги произвеждат в Германия???????

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен3/8/17 17:34

    Що само маркучи ще правим в тоя град,не може ли електроника?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен3/8/17 21:56

    Поне ще има конкуренция с Циганската Теклас!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен3/8/17 23:26

    Защото е пълно с тъпи намери които так хабер си нямат от електроника...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен3/8/17 23:26

    Nemoje! Elektronikata ne zamursiava, tia e za Germania,Finlandia ,Shvecia.Za vas kauchuk,olovo,siara i prerabotka na radioaktivni otpadaci . .. .

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен4/8/17 01:07

    Nqkoi iskat da per4at krile pod sqnka i da broqt stota4ki s ledenki kokteli emi ide v Las Vegas togava tam nqma zavoti nqma otrova i ima po dilig jivot..!!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен4/8/17 08:04

    направи я ти тази електроника уважаема клюкарке а не само да мърмориш.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен4/8/17 11:40

    Много хубаво, но защо толкова близо до града. Кърджали има опита на неразумното строителство на заводи в близост до града. Дълги години ОЦК ни трови и причина за това е че е построен на неподходящо място- близо до града. Сега искате да направите същата грешка , така ли? НО ОТ ГРЕШКИТЕ НА ТЕЗИ , КОИТО ГИ ПРАВЯТ ПАТЯТ ЖИВЕЕЩИТЕ В ГРАДА,А НЕ ТЕ САМИТЕ ,ЗАЩОТО ОБИКНОВЕНО ТЕ СА ТВЪРДЕ ДАЛЕЧЕ ОТ ТУК , ПЪК И ТЕХНИТЕ НАСЛЕДНИЦИ ЕДВА ЛИ ЩЕ ДОЙДАТ ДА ДИШАТ МРЪСНИЯ ВЪЗДУХ.Идеите ви са добри ,но помислете за последствията.Далече от града- а летището е сама на километър. Така че помислете по въпроса преди да се радвате.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен4/8/17 13:33

    Искаме работа с нормални заплащания най малко 1000,00лв +втора категория

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.