Отново стартира Лаптопаджийски лагер в Чепеларе, който комбинира условия за работа и ваканция. Стартиращият за поредна година лагер се налага като нов туристически продукт в родопския град през летния сезон, насочен главно към професии, които могат да бъдат мобилни. Компютърни специалисти, финансисти, преводачи и експерти, занимаващи се с електронна търговия имат възможност да се възползват от нестандартното изнесено работно място. Организаторите осигуряват „офис в гората" на надморска височина 1830 м в района на Мечи чал или на 1150 м в самия град. За професионалисти, които не могат да си позволят летен отпуск, лагерът създава работна среда сред планинския въздух и изкушения за активен спорт. Оборудването включва както офис столове, така и хамаци за работно време с плавен преход между работа и релакс. Като задължително условие от работния комфорт се поддържа достатъчно бърз и стабилен интернет.
„Лагерът стартира вече, като сме планирали той да продължи около пет седмици. Видяхме през годините, че интересът е доста голям и затова го удължаваме до началото на септември, като в началото го правихме с продължителност от три седмици. Тази година очакваме да дойдат още повече хора – любители на планината, защото лифтът на Мечи чал тази година работи, а там е един от горските офиси, който е разположен на 1930 метра надморска височина. Другият офис ще се намира в Чепеларе, като вече започнаха част от хората да идват, буквално миналата седмица имахме две групи, преди да сме дали официално начало на лагера. Забелязахме, че много хора идват и заради това, да бъдат самички – целият екип, да се опознаят и да изградят колектив. Както знаете, основната цел на лагера е да заредиш, работейки, да не взимаш своята отпуска, а отмаряйки да вършиш и работа през лятото", коментира организаторът на лагера Станислав Вангелов.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/8/17 10:27

    Поради що се бъзикам с теб. Поради щото ми е кеф :D

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен1/8/17 10:28

    Poradi shto?
    Poradi shto?
    Poradi shto?
    Poradi shto?
    Poradi shto?
    Poradi shto?
    Poradi shto?
    Poradi shto?
    Poradi shto?
    Poradi shto?
    Poradi shto?
    Poradi shto?
    Poradi shto?
    Poradi shto?
    Poradi shto?
    Poradi shto?
    Poradi shto?
    Poradi shto?
    Poradi shto?
    Poradi shto?
    Poradi shto?
    Poradi shto?
    Poradi shto?
    Poradi shto?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен1/8/17 10:28

    Poradi shto? Poradi shto? Poradi shto? Poradi shto? Poradi shto? Poradi shto? Poradi shto? Poradi shto? Poradi shto? Poradi shto?
    :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен1/8/17 10:29

    Vsichko vodi do poradi shto :D :D :D :D

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен1/8/17 10:47

    лаптопите на какъв windows са?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен1/8/17 10:48

    най-хубав и надежден е windows NT и Windows 95

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен1/8/17 14:05

    няма windows , няма линукс , няма иос, само дос

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.